Blogg på is

Jag känner inte att jag har möjlighet att skriva om saker som jag vill skriva om med hänvisning till sekretessen. 8-17 spenderas i sekretessens land och utöver det gör jag inte så mycket mer?! Sorgligt men sant haha! Åker hem, käkar middag, ser tv eller nöter dator och sover. Det resulterar inte i så mycket intressant skrivande/läsning.

Nu blir alltså denna blogg vilande på obestämd framtid

Förövrigt kan jag säga att livet leker och det känns att våren närmar sig med stormsteg:). Solen värmer, människor plockar fram solbrillor och leenden, asfalten syns och vårkänslorna spirar :). It feels goooood! Den deprimerade vintertiden är förbi :). Längtar till de första gröna grästråna vid huskanten men det är nog ändå en bra bit bort :)


Sthlm, miami, ume, när & fjärran

Jag är så overkligt ressugen så hälften vore nog! Skulle kunna tänka mig vad som helst just nu känns det som! En shoppingweekend? En roadtrip dit vägen tar mig? En nöjeshelg? Gå tills benen viker sig (stadsön, hehe;))? Nämen skämt på skidor, är så grymt sugen på att uppleva något utöver Luleås utbud. En Barca resa var ju inplanerad men pga mitt vikariat och Maddes renoveringsplaner så gick det i stöpet. Det hinns ju alltid med senare :). Nu är jag på jakt efter en weekend, umgås och ha trevligt :).

Jag trivs faktiskt mycket bra i Luleå men ibland så blir jag less på ekorrhjulet och vill komma iväg :).

Jobbet (ja jag kallar det faktiskt så) går förövrigt väldigt, väldigt bra :). Efter ett akut hembesök fick jag omdömet "Det kändes verkligen inte som att jag hade med mig en praktikant utan en kollega - och det, det är väldigt positivt" vilket var kul att höra :). Jag får ofta höra att jag inte är som "andra praktikanter" i positiv bemärkelse :).

I skrivande stund så har jag 7 klienter som jag träffar själv, utreder och samtalar med. Och de skiljer sig alla mycket åt, yttrande om kontraktsvård, daglig sysselsättning, behandlingshem, droganalyser, jobba upp sjuälvkänslan, alkoholister, narkomaner, kvinnomisshandel, bokstavskombinationer, psykoser - you name it! Enormt varierande arbete och uppgifter! Administration, bokade besök, hembesök, akuta besök, möten och så vidare :).

RSS 2.0