Förväntansfull & taggad!

Snart bär det av! Det känns dock som en evighet... Om jag ska vara helt ärlig så har jag väntat på denna resa sen 2008 och nu ska den äntliiiigen bli av! Och denna resa kom verkligen vid det bästa tillfället, det ska bli så skönt att komma bort en stund!

Detta är vad vi ska på i Barcelona, det vill säga Sensation Innerspace:


Efter detta så är nästa resmål huvudstaden, 17 december blir det att se Tïësto i globen:


För dem som inte har en aning om vad detta är kommer ett live klipp från Tiësto :)
Vad tusan händer med kroppen?!?

Under högstadie/gymnasie tiden så hade jag jätte fin hy. Eller jag hade inga finnar rättare sagt! Men nu. Nu ploppar dom upp efter varandra på löpande band!

Jag tänker att det kan bero på stress eller att jag varit lite nere på sistone. Eller rökningen. Eller kanske att jag sitter för mycket vid datorn.. Men nu tror jag att jag hittat orsaken - CLEARASIL! Det är sedan jag började använda detta fördömda medel som skiten kommer upp till ytan. Jag var mer än nöjd när det höll sig under ytan!

Är det så med alla artificella hjälpmedel? Eller alla var väl att ta i ;-P. Jag provade t.ex. antioxidanter i tablett form och det fungerade bra. Men så fort jag missat tabletten i två dagar så blev jag sjuk! Jag har testat detta vid två tillfällen och så fort jag slutade så blev jag sjuk. Samma är det med torra läppar + lypsyl.

Utöver dessa väldigt allvarliga bekymmer så har jag börjat få värmeslag, vallningar eller vad man nu ska kalla det. Det är som ett varmt rus genom kroppen och så börjar jag svettas. Kanske kan skylla det på nikotin eller koffein.

Fan jag känner mig som henne i Snygg, sexig och singel som står och lyfter armarna framför spegeln för att se hur brösten förändras, 25 - 30, 25 - 30.. Haha ja jag vet, jag är knäpp ;P.


En dag i höstsolen
Men gud vilken enorm tid det tog att lägga in bilder!! Sparar resten till en annan dag.

Nu har jag tagit itu med mitt liv!

Praktiskt sett iaf! Jag kommer att gå om kursen, att studera sociala fenomen, i Umeå. Jag behöver inte vara med på grupparbeten utan kommer enbart åka dit på föreläsningar så att jag får bort den där kursen en gång för alla!

Parallellt med detta så har jag precis tackat ja till en projektanställning på deltid. Även detta inom missbruk fast detta är mer som ett boende än som behandling. Det känns fruktansvärt roligt att ens vara påtänkt i detta sammanhang i och med att verksamheten inte finns än. Det är jag som kommer att styra upp den här verksamheten och arbeta själv till största delen av tiden. Tänk att jag gjort så bra ifrån mig? Detta är verkligen ett kvitto på att jag kan!

Min chef sa "Det vore skamligt om inte Luleå kommun tog fasta på en sån resurs som dig! Du har fått en jättebra kontakt med alla dina kunder och det handlar om dig. Du har gjort ett jättebra jobb på vuxensektionen och under sommaren har du fungerat som ryggraden hos oss."

Så jag blir kvar i Luleå till 31 december!

RSS 2.0