Valborgsmässoafton

är det idag vilket firas med en barrunda, eller iaf en öl på Bishop :). Har nyss smullit i mig grillat och parmesan potatis så jag lär ju rulla fram resten av kvällen men det är smällar man får ta ;D.

Har inte riktigt varit sugen på alkohol, fest eller nånting däremellan men mnu när jag har fixat mig och smuttat lite vin så är humöret på topp igen :).

Vi syns i dimman ;)

Bland det värsta i mitt liv!

Idag hade jag mitt besök på Sunderby sjukhus och det går inte att beskriva i ord hur obehagligt det var och hur ont det gjorde. Tatuerar mig mycket hellre än den där typen av smärta, hojja! Men nu är det iaf gjort och dom hittade ingenting som var fel. Vet dock inte om det är bra eller dåligt?! För nu finns det liksom ingenting att göra åt. Fick dock en remiss till, till röntgen av njurarna så vi får se hur det går, förhoppningsvis gör inte det lika ont iaf :).

Även fast dagen började så pass smärtsamt så har den ändå slutat bra :). Fått lite rätsida på saker och ting och med lite slit så kommer det att gå vägen :).

Känner ett sjukligt behov av att få komma bort och det ska jag ju som tur är få göra :D. Jag och älsklingen åker upp lördag-tisdag vilket ska bli väldigt skönt! Det är så underbart att gå ut på morgonen och det är total tystnad bortsett från fågelkvittret :).

På fredag blir jag dock kvar i Luleå så jag tänkte komma och våldgästa i Rutvik om det går för sig :) (?). Det blir lugna puckar utan alkohol för min del men det hade varit kul att socialisera :).

Vet inte om jag har nämnt det tidigare men jag och mamma har bokat en resa till Falköping :). Så den 2-7 juni bär det av mot moster och kusinerna :). Det var jätte länge sen jag var ner så det ska bli riktigt kul :D.

Nu ska jag känna lugnet sprida sig!

Shopping på hög nivå

- Eller så inte! Var på shopping runda idag med mammsen och tror ni att jag hittade nånting? Svar; nej! Det är ju så jäkla typiskt! Men jag hittade i varje fall en jacka på Sisters som jag funderar på men det är så mycket som jag skulle behöva just nu så jag får se över prioriteringarna.

Nästa helg så blir det stugtripp för min och älsklingens del ;D. Vi tänkte åka på fredag och stanna så länge vi orkar men max till onsdagen därpå i varje fall :). Skönt att komma bort och få en helg full med avkoppling och mys :D. Fast F har ju spelning i Arjeplog också så en liten drink kanske slinter ner ;P.

Imorgon så är det shopping runda med Malin som gäller och jag hoppas att den ger bättre lycka haha. Jag ska då tametusan ha ett par solbrillor, ett par skor, ett par jeans, en klänning och en jacka. Hmm måste nog sortera bort lite från den listan hehe. Efter detta så blir det fredagsfika på M&P med resten av klanen :).

Vad tusan ska man hitta på nu då?! Råkade snooza liiiiite för länge i morse så jag är inte det minsta trött. Kanske en kvällspromenix, eller utmanar jag min förkylning för mkt då?

Ägg helvete

Är sjukt uttråkad av att gå runt som en snörvlande zombie här hemma och tänkte att jag måste ju sysselsätta mig med nånting. Ja, jag bakar nånting tänkte jag men icket! Då har vi ju självklart inga ägg, kakao eller mjölk *suck*, jag som tänkt göra kärleksmums och allting :).

Här har ni i varje fall ett sjukt hett middagstips;

Thai kyckling á la Helena

1 citrongräs
4 kycklingfiléer
1 msk smör
2½ dl matlagningsgrädde
½ hönsbuljongtärning
1 röd chili (skuren i tunna ringar)
250g sockerärtor (färska)
1 vårlök
Jasminris
Salt

Banka citrongräset lätt med baksidan av en kniv och skär i 4 bitar.
Skär kycklingen i bitar och bryn i smöret.
Tillsätt grädde, buljongtärningen, citrongräset och hälften av chilin.
Sänk temperaturen och låt sjuda under lock i ca 10min.
Smaka ev. av med salt.
Strimla sockerärtorna på längden och koka dem i en minut i saltat vatten.
Blanda sockerärtorna med kycklingen och strö över vårlöken, resten av chilin och servera med ris.


Fågelholk

Min morfar var här för nån timme sen med en present till mig, nämligen en fågelholk eller snarare två fågelholkar som sitter ihop. Han hade även skrivit 1 och 2 på dem så att fåglarna skulle komma ihåg var dom bodde, ja herregud. Tvivlar på att jag skulle sätta upp dom så Mikael for med dom till farfar och ids inte han så får det väl bli brasved.

Idag så har jag bara varit hemma vilket har varit väldigt skönt. Vid minsta ansträning så blir jag helt slut och varm i kroppen. Skulle egentligen till Extreme Beauty idag och vara nagelmodell men det blev uppskjutet igen så det blir den 4 maj istället. Men hon sa att jag kunde komma förbi henne och fixa dom i veckan och det måste jag nog göra för nu börjar dom bli extremt långa.

Har redan börjat klura lite kring Valborg :). Fredrik har spelning den 1 maj i Areplog så det hade ju varit pörfans att dra till stugan på fredag morgon, Arjeplog på lördag och hem söndag morgon :). Får bara se om det klickar med hans schema :).

Nu ska jag återigen däcka framför tv'n!


Peppar peppar fungerade inte!

Satt och skröt för Malin i fredags om vilket bra immunförsvar jag har och att jag alltid lyckas klara mig när alla andra insjuknar och trots att jag sa peppar peppar, ta i trä (och tog i trä) så fungerade det inte. För nu är jag alltså sjuk, ont i halsen, snörvlar och det känns som att jag har feber fast jag inte har det. Hoppas bara att det inte blir som mega förkylningen jag hade förra sommaren (sist jag var sjuk) för den varade i några månader *suck*.

Försökte komma undan från att jobba idag men chefen fick inte tag på nån annan så jag fick offra mig. Näsan och svetten rann men till slut blev jag färdig iaf :). Men imorgon blir det att vara hemma!

Fick meddelande igår av Malin om att hon möjligen sett Joel Kinnaman (aka Frank Wagner) och det måste ha stämt för jag såg han när jag gick från jobbet :). Han var sig lik minus träningsbyxorna :).

Nu ska jag sova en stund!
Hasta Luego!


Ett april skämt?!

Hojja, det har varit kaos på hotellet idag eftersom att så många varit strandsatta pga vulkanutbrottet på Island. Trodde det var ett skämt när min chef skickade meddelande imorse om att jag skulle börja klockan tio istället för att det har varit ett vulkanutbrott. Så det har inneburit ett jäkla spring mellan våningar och stress med sena avresor, folk som inte vet om de ska stanna kvar osv.

Trots kaoset så sprättade jag pillerburken (koffein tabletter) när jag kom hem till F och har gått lös på lägenheten. Har diskat, plockat, dammsugit och skurat så nu känner jag mig duktig :D. Nu hade det suttit bra med nå gotta men det är nog lika bra att det saknas ingredienser för en kaka för jag har i stort sett bakat nånting varje dag hela veckan ;P

Men imorgon blir det bakning igen, mamma fyller nämligen år så jag hade tänkt baka en herrgårds tårta med hallon och blåbär till henne ;D. Lite självisk är jag dock med tanke på att det är my favourite ;). Utöver detta så är jag väldigt nöjd med presenten som jag och Micke köpt, hoppas att det blir klockrent :).

Denna vecka har jag jobbat ons-tors och ska jobba fre-lör och måndag vilket känns otroligt skönt. IN THE NEED OF MONEY!! Det är lärt all värk i kroppen och knoppen :D.

Nu ska jag fortsätta glo halv åtta hos mig och invänta F och kvällens film Sagan om Ringen :). Nu har vi plöjt igenom alla Harry P, Pirates of the caribbean, Mighty Ducks och efter Sagan om ringen trilogin så blir det alla Stephen King filmer :D.

Finito, adios!

Superhelg!

Den gångna helgen spenderades i Njallejaur, utan rinnande vatten men med strålande sol ;D. Jag Micke, Emma och lille Wille drog bort för att njuta av tystnaden, solen, god mat och gott sällskap :). Så skönt att bara få vila upp sig (nog fr att jag inte direkt sliter ut mig själv på hemmaplan). Tänkte bjuda på lite bilder, mest på Wille dock, han är mest fotogenisk ;D.




Med sina älskade ballonger :)



Wille tog direkt kommandot över en stol :)

Första snöbollen :)

Wiihooo :)

Dags för korv grillning :)

Okej det vart nästan uteslutande bilder på Wille ;P

Njallejaurilainen :D

Yes, bokat och klart! Imorgon styr jag, Micke, Emma och Wille kosan mot Njallejaur för lite avkoppling, bastu, sol och god mat :). En riktig chill helg, precis vad jag behöver!



Annars då?! Extas kvällen var superduper rolig!! Det blev dock lite för mycket av det goda för mig och Madde så vi avslutade kvällen relativt tidigt men det får man faktiskt göra ibland ;D.

Jag har pratat med skolan och allt är klart för mig att börja till hösten vilket känns så fruktansvärt sköööönt!! Det ska bli skitroligt att få fortsätta lära mig saker. Fast efter en vecka lär väl huvudet sprängas igen haha. Måste dock börja begrava mig i böcker redan nu så jag är med i gamet när jag börjar :).

Camilla ringde för någon dag sen och ville ha med mig på Scandinavian Hunks kryssning HAHA, inte riktigt min typ av potatis :P. På reklamen verkar det ju vara en gay kryssning för medelålders kärringar haha ;P. Jag sparar nog hellre mina pesetas för en annan kryssning :)

Trevlig helg!

RSS 2.0