Sommaren lider mot sitt slut...

Och snart bär det återigen av mot Skellhell, bara en ynka månad kvar. Känner då verkligen inte att jag har fått ut det mesta av den här sommaren, inte alls faktiskt. I stort sett inga planer har blivit av...

Ni får ursäkta mitt humör, vet inte om det är vädret, jobbet eller inflammationen som ställer till det. Känner mig less i vilket fall som helst.

Trött!

Sommaren lider mot sitt slut...

Och snart bär det återigen av mot Skellhell, bara en ynka månad kvar. Känner då verkligen inte att jag har fått ut det mesta av den här sommaren, inte alls faktiskt. I stort sett inga planer har blivit av...

Ni får ursäkta mitt humör, vet inte om det är vädret, jobbet eller inflammationen som ställer till det. Känner mig less i vilket fall som helst.

Trött!


Bilbingo i regnet

Kom precis hem från lite duttande i Måttsund med Malkan, mkt trevlish :). Men nästa gång ska vi slå på stort så vi slipper springa för att köpa lotter och bunkra upp med lite gotta :). Det blev då ingen vinst denna gång men nästa, näästa :P.Det känns som att det alltid ska vara något fysiskt fel, är det inte det ena så är det de andra. Ringde Hermelinen ang min höft och fick rådet att "ta en Ipren", åhh herregud. Om det hjälpt med Ipren så hade jag ju inte ringt. Dom hade iaf inga tider så ringde till vårdcentralen och fick rådet "du kanske ska sluta jobba då?", öhh vad är det för ett jäkla råd?? Kanske kan vara en fördel att först lista ut varför jag har ont....? Fick då, hör och häpna, en jätte bra läkare som dels var grundlig och förklarade allt väldigt bra. Jag har fått en inflammation i någon muskel i höften vilket leder till att det strålar ner i hela benet så nu är det dags för en pronaxen kur. Skulle ha satsat på högkostnadskortet i början av året då hade jag uppfyllt kvoten nu!!

Helst ska jag ta det lugnt men jag känner inte att jag kan det. Det är mkt på jobbet och jag VILL inte ta ledigt, behöver dom här pengarna. Det är ju bara några veckor till så jag ska nog stå ut.

I helgen blire mest troligt fest med Fredrik och hans polare och Kafelino, tripp till Piteå och kanske travet :).

Ciao!


"Hitta på humör"

Hmmm... Mamma och pappa är fast på sjön (det blåste så mkt att de inte kunde köra hem), så dom tänkte sova över i båten och Fredde ska till jobbet. Börjar känna mig ganska pigg efter min powernap och cola också, typiskt haha!

Jag är sjukt sugen på resor, av alla dess slag, i Sverige, Europa, Asien - everywhere! Jag hade t.om. blivit glad för en tripp till Skeå haha ;). Madde har bjudit mig på grillfest i frostis som jag överväger att fara på men det vette tusan. Det hade defenitivt varit jätte roligt men jag vet inte. På Fredag är det Extas vilket jag tänkte gå på och på söndag var det surr om trav :).

Nåja, nu tänkte jag dra hem och tvätta, yeeey ;)

O.M.G

Vad jag är sliiiiiitex! Det är något seriöst fel på min höft vilket leder till att jag inte sover på nätterna vilket bidrar till att jag är slut redan innan jag kommer till jobbet. Vet inte riktigt vad jag ska göra åt det heller? Provade googla lite och där stod det att man inte skulle gå till någon t.ex kiropraktor för att knäcka till den för då kommer jag få fortsätta med de. Men vad ska man göra då?!

Idag var ett h-vete på jobbet, bara familjerum där det bott 4 pers. Hujeda mig! Har en och samma tankebana som går på repeat "det är pengar, det är pengar" haha. Den har då visat sig ganska effektiv :).

Igår var jag på bio med chicksen och såg Eclipse, fan så underbar. Kollade inte på klockan en enda gång och det brukar jag alltid göra när jag är på bio. Klart bättre än 2:an :). Men nu så vill jag faktiskt veta slutet och tänkte låna sista boken ;P.


Back in Black

Nu är de fagra röda dagarna förbi och det är dags för samma gamla svarta Helena! Eller snarare mörkbruna ;). Jag syftar då givetvis på mitt kära hår som jag har kämpat länge nog med att hålla rött! Hade jag haft råd så hade jag nog fortsatt att underhålla det men en hårfärg 2ggr i månaden känns lite väl extremt! Nu kan jag äntligen ha på mig det jag vill, sminka mig hur jag vill och ALLTING passar, så jäkla skönt :D

Är sjukt trött och slö men det kan bero på att jag har "slavat" på hotellet idag, då har jag en tendens att däcka och dö när jag kommer hem :P. Att det är ett fysiskt påfrestande jobb kan man lugnt säga, tror jag har suttit ner 2ggr på 6 timmar á la 5 minuter.

Men idag hade jag inte tid att däcka och dö för Micke och Emma kom förbi och lagade middag åt mig medans jag busade med Wille, det finns det alltid energi för ;).

Imorgon ska jag, hör och häpna, släpa min svarta skalle till färjan!! Njuta med mina goa vänner och ett å annat glas rosé, kan inte bli annat än wonderful :D.

Nu lite spel, kan inte sluta nöta Mahjong!! Men jag har hört att det är bra träning för hjärnan så det skadar ju inte :).

Ciao!

Barnvaktilainen!

Förbenade YR som lovade sol 12-18 nog för att solen kom sen och var underbar men om jag vetat att den skulle dyka upp så sent så hade jag ju kunnat ta lite sovmorgon ;P. Imorgon och fredag har dom också lovat sol så vi får hoppas på det :).

Idag har jag haft fredag hela dagen men det beror nog på att familjen har semester, polarna ska in i fyllan och Fredrik spelar, en typisk fredag med andra ord :). Men det är bra för nu känns det som att jag har tjänat två dagar :P.

I helgen var ju ursprungsplanen att vi skulle åka till Lycksele men det var fullbokat och övriga dagar fungerade tyvärr inte med våra scheman så de får roa sig på egen hand sen. Är dock lite sugen på att hitta på nånting så vi kanske drar iväg på myshelg i Njallejaur igen :D. Det ser ju dock inte så bra ut på kontot men nudlar är billigt ;).

Imorgon är planen att kanske åka ut till Biskopen (föräldrarnas vänners stuga) men vi får se. Känner jag min käre pojkvän så kommer han vara trött ;P.

Just nu så sitter jag hemma hos familjen Fredriksson/Hjort och är barnvakt medans dom drar nån repa på stan :). Skönt att Emma kan släppa lite på taget ;P. Men jag måste säga att det är roligare att vara barnvakt när Wille är vaken :).

Lekledar Helena;

Nu har jag fått bra med övning ;)


Heldag på stan

Idag blev det allt ingen sovmorgon, uppe vid halv tio (för mig är det ingen sovmorgon ;P). Och efter lite uppfräschning och en kopp kaffe bar det av mot stan med familjen. Vi mötte upp Emma, Micke och Wille inne i stan och lunchade på Zan, det var riktigt gott men inte lika gott som Mat&Prats Focaccia, mmmm. 

Till pappas och mickes förtret så skulle vi tvungt små shoppa lite :). Fick mig ett linne och ett par byxor, nice med rea :D. Efter shoppingen for vi även förbi Kronan men där blev det inga fynd, förutom lite plastfrukter till William :). 

En hamburgare satt bra till middag och nu tänkte jag svettas lite i bastun!

Ciao  


Förbannade jävla klagomål!

Varning; jag är något av en bitterfitta idag! Det har varit en väldigt tung dag på jobbet och nu måste jag få spy lite galla och todays topic är - Varför klanka ner på andra människor?!

Jag är inte den som läser random bloggar för att personen är känd eller liknande för det är bara inte jag. Det jag däremot läser är bekantas bloggar och jag blir så... förbannad rent ut sagt! Inte över det personerna själva skrivit utan för kommentarerna. Personerna jag syftar på är två härliga mammor som jag personligen avundas på så många olika plan att det skulle bli ett för långt inlägg att dra upp här.

En person hade alla odds emot sig, tog ett enormt steg, ett otroligt svårt steg och som får kämpa varje dag med det valet. VARFÖR då klanka ner på det?!?! Vänd din avundsjuka till något positivt istället och var glad för att hon är där hon vill vara. Varför inte bara vara glad för någon annans skull istället för att jämt klanka ner? Jag förstår inte varför det ska vara så svårt...

Sedan att ge små gilringar, hallå... Kom igen nu, väx upp! Hooh, känner att fingrarna blöder just nu för jag är så himla uppjagad. Trodde att vi växt ifrån all sån här nonsens för ex antal år sen.

Jag valde att inte publicera namn eller bloggar pga detta är skrivet på eget bevåg.

Sådär ja, nu har jag fått avreagera mig lite ;)


Ut på äventyr!

Egentligen så skulle jag följa med Fredrik och boysen till Kiruna i helgen men det fick bli att jobba istället. Tjäna istället för att slösa ni vet :). Det hade varit grymt roligt att följa men de får ha det grymt utan mig, hur nu det ska lyckas ;P.

Nästa helg blir det däremot utflykt då drar jag med familjen och respektive till Lycksele för en weekend :). Har lite släkt där men dom vet jag inte om vi ska hälsa på(?) men säkert en sväng :). Det blir även djurparks besök, Willes första :D. Bo i stuga på campingen och bara mysa på :).Pratade med Camilla tidigare, den lyckosten!! Grattis än en gång :D

RSS 2.0