In this world
Orkeslös....

Det är så mycket som jag skulle behöva göra men så lite som jag gör. Vill ta mig bort härifrån, men samtidigt funderar jag på vad som skulle göra det bättre någon annanstans? Och det är faktiskt ingenting bortsett från att ett miljöombyte säkert skulle vara bra och så värmen givetvis.

Helgen har fungerat som ett uppvaknande och jag vet vad jag måste göra. Men det är fortfarande långt mellan punkterna veta och göra.

Julklapparna är inköpta, eller iaf uttänkta, vilket känns väldigt skönt :D. Och på torsdag så bär det av mot Ikea fast jag har inte direkt någonting att köpa, tänkte iofs köpa insynsskydd till ett av fönsterna :).

Hejpa!I am my own worst enemy!

Jag är så less på det här så det finns inte!!! Helvetes jävla skit!!!!!!!


Hemma hos familia!

Fredrik har en spelning i Skellefteå ikväll så jag har passat på att vara hemma i Kyrkbyn. Det sägs att dom saknar mig här ;). Men jag har även hunnit med en tripp till Rutvik för att (återigen) se Twilight. Åhh vad jag längtar tills nästa söndag - new moon!

Igår så var vi ut en sväng på Olivers och checkade läget, en riktigt kul kväll :). Men denna kväll medförde en väldigt jobbig dag på jobbet! Nog för att jag bara jobbade 4 timmar men ändå!

Att sluta röka har gått förvånadsvärt bra faktiskt! Är inne på min fjärde (femte) rökfria dag nu :). Det är bara när jag är rastlös som suget gör sig påmind, typ när jag väntar på bussen osv. Men det är helt klart hanterbart! Jag har ju snuset som jag kör med istället. Det känns inte som att jag har så stort behov av det heller men jag ska avvakta ett tag för att minimera återfall.

Nu ska jag nanna kudden!
Ciao

Sthlm & Snus

Att det ska vara så svårt att komma på en rubrik. Försöker få med de "största" händelserna i rubriken iaf :P.

Nu så har vi bokat en sthlms helg över Lucia vilket ska bli sjukt roligt! Vi (Jag, Fredrik, Owe, Peter, Anna + hennes 2 polare) anländer på torsdagen den 10/11 och drar iväg på Monday Bar kryssningen i 24 timmar och anländer tillbaka i sthlm på fredag vid 18. Då blir det raka spåret till hotellet för att checka in och dumpa väskorna och sedan mot Ambassadör där vi ska se Bob Sinclar! Jag ser framemot detta som fasiken!!Jag har förövrigt gett upp cigaretterna som rubriken antyder och numera övergått till snus. Jag känner fortfarande att det kliar lite i kroppen efter en cigg men jag har ingen direkt "abstinens". Sedan hade jag även tänkt dumpa snuset också så småningom. Jag köpte mini catch med viol och lakrits smak, det tjejigaste jag hittade med andra ord. Jag tycker nämligen att snus är lite okvinnligt så jag får försöka göra det bästa av situationen :P.Nu ska jag baka chokladhavre muffins och invänta Greys :).

Sinnessjuk!

Ja man blir tametusan galen utan att ha någonting att fördriva dagarna med. Visst är det ganska skönt till en början men nu börja det gå för långt tycker jag. Vill ha ett jobb att gå till! Men det finns inte så mycket att göra åt saken, jag har sagt att jag kan jobba men finns det inget jobb så finns det inte helt enkelt.

Ett tidsfördriv som jag nämnde tidigare är iaf boken Utan en tanke som handlar om en 15-årig tidigare heroinist som blir tvångsomhändertagen och skickad till Hassela behandlingshem. Tidigare har jag läst böcker om barn som blir antastade och misshandlade av sina föräldrar, tjejer som blivit våldtagna osv men den här boken är hemsk på ett annat sätt. Att bli så pass nedbruten. Man kan inte annat än bli arg åt hur vissa av personalen behandlar de "intagna".

Nu blir det kärringhäng i Rutvik för hela slanten!

Home alone

Karsloken är ute på galejj så innan jag ska åka och hämta honom där vid tre snåret så fördriver jag tiden framför dumburken. Ett förjävla bra tidsfördriv måste jag säga, vad tog vi oss till innan internet fanns?!

Ikväll så har jag varit till Rutvik och hängt gäng och räkfrossat och det var riktigt trevligt faktiskt! Tråkigt att det blir så långt mellan gångerna dock. Fuck vad jag saknar min bil ibland (eller tja mest hela tiden faktiskt)!!!

Malin jobbar till 06-snåret idag/imorgon och bra kompis som jag är tänkte jag dra upp henne ur sängen kring tolv för att dra en repa på stan :). Ska egentligen inte köpa nånting men det kan som vara trevligt att bara strosa runt :).

Framåt kvällskvisten imorgon så bär det av mot Skeå vilket innebär förfest hos Geng och utgång på Balzac, det blir nog riktigt niiice!

Heirårå :)

Förbannade jobb & tvättid!

Gaaah! Nu när helgen nalkas och jag vill hitta på nå nä då jobbar alla - svin är vad ni är ;). Sen blev det ju ett missförstånd med tvättiden också plus att Wälli glömt att trycka igång maskinen suck.. Haha.. Men men det är sånt som händer och snart är den avklarad iaf :).

Ikväll blire nog att dra till Rautas och hänga gäng iaf. Det var sjukt (för) länge sen jag var förbi dit så det ska bli väldigt scnijsigt :). Och imorgon så bär det ju av mot Skeå för att festa lös med mina underbaringar :D!Over and Out!

Storstäd

Idag så har jag sysselsatt mig med dammsugning, dammtorkning, plockande osv. Men tyvärr så var tvättstugan upptagen så det får bli imorgon istället. Måste vänja mig vid att jag inte kan boka tvättid samma dag som jag vill tvätta, det fungerar inte här.

I övrigt så har det inte skett mkt, jag har lagat champinjonsoppa till middag och tänkte baka chokladfrysmuffins i väntan på att Grey's ska börja :).

Imorgon så kommer Fredrik hem, han är nämligen i Jokkmokk och "jagar". Saknar han helt sjukt mycket så det ska bli skönt att han kommer hem ;).

Men nu tänkte jag bara chilla och njuta av en bra bok och tända ljus :).

Auf Wiedersehen!

Ruggigt ruskigt dålig dag

Brr... Jag har knappt kunnat sova på hela natten, bara legat och vridit och vänt mig av mardrömmarna som har avlöst varandra. Och när jag nu till slut har vaknat så var det inte på rätt sida. Jag har missat dagsljuset och allt känns allmänt surt. Antar att det bara är en sån dag idag...

Varför ska ens förflutna komma tillbaka och spöka för en när allt går så bra? Ibland känns det som att det finns någon sorts övervakare som ser att nu börjar det gå lite för bra så vi slänger ut ett krokben?

Haha jag vet att jag bara svammlar men idag är en sådan dag som jag känner att jag får det och ska bara begrava mig i deppiga tankar för att på så sätt få dem ur systemet inför morgondagen.RSS 2.0