Glömde skriva ta i trä!

Min peppar peppar-kommentar fungerade inte.. Fuck! Lite depp igen faktiskt.. Jag borde ju som lära mig att jag är en person med ett väldigt pendlande humör? Vill bara stänga av mina förbannade jävla tankar ibland, dom skenar så lätt iväg och drunknar i en ond cirkel..

Men varför vara depp när livet har så mycket att erbjuda? Rätt konstigt fasktiskt!

Nåja, nu är ryggan packad och imorgon bär det av, jippi!

See you when i see ya, wouldn't wanna be ya!

Snurra min jord igen...

Sommaren är här och det märks! Inte minst på bloggen, har som aldrig tid att skriva nå längre. Eller tid har jag ju men den spenderas helst på annat :).

Midsommar var jätte trevlig! Hade sjukt roligt, skulle bara ha minskat alkoholintaget något :P. Men nu har bakisheten släppt iaf, det är inte ofta man är bakis i två dagar haha.

Igår så var det sola, bilbingo och filmtittande som stod på schemat. Jag hade ju tänkt vinna, men icket! Det fick räcka med att få en utskällning från grannkärringarna som bad oss hålla igen kakhålet haha. Men jag är oskyldig :)!

Nu ska jag börja tvätta och packa för vet ni vad????

IMORGON DRAR VI TIL PEACE AND LOVE!


Infravärme, altan, lax, filtar, cider samt potatisknyten?

Sugen?! Imorgon får jag nämligen familjefritt i villan så då kom jag och Theza på att vi kan ju alltid slänga på lite lax på grillen, smutta på en cider och njuta. Det låter väl inte helt fel? Så är du sugen är det bara att slå en pling :).

Idag så har jag varit med Micke, Emma och självklart lille söta William på en shoppingspree á la mamma betalar :P. Det blev dock inte några kläder till mig utan bara till lillskiten dära :).



Kvällen har spenderats i Rautas med att glo på nån rulle :).

Läste en artikel i tidningen idag om att de har en mansjour i Boden dit män som misshandlar sina fruar kan få hjälp. Detta är väl något att satsa på i Luleå? Eller varför inte i alla kommuner? Det är inte över bara för att kvinnan lämnar mannen, vad förhindrar honom från att göra samma sak mot någon annan?

Jag hatar fullkornsris!

Inte för att jag inte tycker om det utan för att det tar så lång tid på sig att bli färdigt! Som vanligt när jag är hemma så är det jag som står för matlagningen, tycker det är superkul! Men att ge mig in i restaurangbranschen hade jag aldrig klarat av eftersom att stress är lika med en Helena ur funktion haha!

Annars har jag inte gjort mkt alls idag! Försöker vända på dygnen men det går ju tametusan inte! Åhh! Nåja får satsa på imorgon ist.

Nu ska jag gå och smaka av riset igen :).

Återbesök i Norrfjärden...

Mjo det har nästan blivit så att vi har farit dit varannan vecka nu, jag och Theza. Fast det är hon som har fått stå för pinandet under tatueringsmaskinen :P. Jag har mest suttit och sett skadeglad ut haha.

För att svara på frågan kring förra inlägget:
Humlor bygger ofta bon i övergivna rått- eller sorkbon. Där gör drottningen en vaxkaka som hon lägger ägg i. Humlorna uppehåller sig ofta i boet nattetid.
Då vet ni!

Annars har det inte hänt så mycket och nu hade jag tänkt gå ut till mitt (försöker vända tillbaka dygnet). Imorgon är det en massa ärenden som står på schemat, förhoppningsvis så gör jag en av sakerna iaf haha..

Näpp! Hejpa hej!

Sover humlorna om natten?

Humlor, mygg och getingar tycks det vimla av på eftermiddagarna eller när solen inte är framme men inte på natten, varför? Går dom också och sover som normala människor?



Idag så har jag varit uppe med tuppen! Sov över på Fannys soffa igår och vaknade vid tio av grävskopan på vägen, då var det lika att stiga upp. Sagt och gjort så for jag hem för att umgås med lilla Wille och självklart Micke och Emma också. Vi tog en liten avstickare till Rutvik och hälsade på.

Den senaste halvtimmen har jag spenderat framför datorn med att skriva om lite i min essä som handlar om gruppens betydelse för behandling av missbruk - får väl se hur den blir.

Just nu så infinner sig en känsla av irritation! Åhh, varför ska mitt huvud jiddra?! Yeah, yeah whatever det blir säkert bra.. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag är min egen största fiende!


Sjung om studentens lyckliga dar.....

Till min förvåning vill jag inte alls gå tillbaka till tiden då jag tog studenten. Drog någon repa genom stan och insåg det snabbt, den eran är över helt enkelt. Nog för att det känns något bittert att det var 4 år sedan jag själv gick ut. Det beror nog mestadels på att tiden flygit iväg i en rasande takt. Men när jag tänker tillbaka så har det faktiskt hänt fasligt mycket på dessa fyra år och jag tycker (hoppas) att jag även vuxit mycket som person. Det var helt underbart att vara 18-19 år då jag var 18-19 på samma sätt som att det känns helt underbart nu att vara 22-23 :). Man förlorar så mycket på att vara bitter över saker som inte går att förändra, jag satsar hellre på att njuta av dagen :D!

Dagen/Kvällen förövrigt har varit förhållandevis händelselös i sig men det har varit många och långa trevliga diskussioner och det är ju aldrig fel :). Jag har även kommit till insikt om att jag suuuuuger på mode haha! Jag tar på mig lite vad som helst och hoppas på det bästa, tur att jag har andra som är bättre på sådant och som förhoppningsvis varnar mig om jag är helt ute och cyklar ;)

Nää nu är det ut till mitt lilla hus som gäller, kanske tar mig i säng rimlig tid?! - Njaa tvivlar på det! (Rimlig tid = innan fyra!)

Here comes the hot stepper

Börjar starkt ledsna på de nordliga breddgraderna och hade gett mycket för solen och mentaliteten utomlands! Tänk er att ligga på stranden och glassa med en paraply drink i handen och njuta?! Mmmm,  det hade allt varit nå. Men istället får vi slåss med mygg, getingar och fan och hans moster. Men ska väl inte klaga antar jag för vårt land är ju tryggt...

Idag har jag bara softat runt hemma och gjort mest ingenting, men det kan ju faktiskt vara skönt ibland också. Nu väntar jag mest på att middagen ska bli serverad - det är inte så pjåkigt att bo hemma ändå :P.

Enligt mamma så är helgen ett test av mina alkohol vanor, hon har inbillat sig att mig tarm suktar efter alkohol haha. Så helgen blir nykter (inte för att hon säger det utan för att jag själv känner att ett uppehåll är på sin plats).

I'm just doing my thiiing!

Åhhh! Vad ska jag ta mig till med min ekonomi? Nu är det nästan så illa att jag börjar plocka jordgubbar (för det är ju ett så himla välavlönat arbete!). Nåja ska rycka i lite trådar imorgon och försöka styra upp biffen!

So whats new? Not much really. Har spenderat dagen vandrandes på stadens gator med Fankan och Phöza, dom fick dock stå för shoppingen. Efter stan så blev det ett snabbt pit-stop på solsystemet innan middagen.

Kvällen har spenderats med myggen uppe på snakemountain, vi grillade och konverserade, väldans trevligt. Vi försökte även planera lite om Tallin och Lappland så vi får se vad som sker. Vi får ta med oss våra kalendrar och hooka upp saken, för ingen (enligt Sara) gillar ju en banger :P.



Ingen sommar utan R.I.O :)

25.000 besökare!

Snokade rätt på lite besöks siffror till P&L och det rör sig om en hel del folk som enligt min pappa "kommer droga och pippa runt i buskarna" haha. Nää du, men riktigt skoj kommer vi få det!

http://www.aftonbladet.se/spel/article4545482.ab

Bara att lifta kommer att bli en upplevelse i sig! Det var faktiskt en kille på statoil idag som liftade och ville åka med men han skulle till Boden och inte jag. Men annars hade jag lugnt kunnat göra det?

Att det blir sommar innebär att alternativ på aktiviteter dyker upp från höger och vänster, det svåra är bara att sålla. Men i nuläget känns det inte som att jag kan göra så många val, allt hänger på ekonomin och jag blir så less över det! Det finns inte så mycket att göra förutom att gilla läget och inte ge upp!


Bonkers, wacky, daft, nutty, fruity, haywire, loopy!


Reflektera mera. Ibland behöver vi stanna upp för att komma vidare...

Gjort något nyttigt idag förutom att reflektera?! Jo faktiskt! Tvättat bilen både in - och utvändigt faktiskt, kanske lägger ut den på blocket imorgon(?). Jag står och väger mina alternativ.. Men hur ska jag annars ha råd att betala mina räkningar? Jag har faktiskt till och med sålt min kropp idag! Prostituerat mig till kliniska prövningar eller iaf anmält intresse, så vi får väl se om de vill proppa mig full med piller i motvikt att jag får lite ersättning för ev. biverkningar :P

Känner mig grymt osäker inför de kommande månaderna faktiskt! Men det blir nog bra oavsett vad som händer och sker. Hertz för helvete, ge mig en freerider tripp nu ;)

Nää nu måste jag sova så att jag orkar upp inför morgondagens eskapader! Thess har kidnappat Vincent så vi tänkte dra ut på äventyr med barnvagnen, kaffe och bulla :D

Hejpa hej!

Inbillad verklighet?!

Varför ser man inte verkligheten som den är ibland? Eller ännu värre - förvränger den! Varför inte acceptera läget och agera eller gå vidare? Nää livet är fan inte lätt alla ggr, men vem har sagt att det ska vara lätt?! Med risk att låta klyschig måste jag faktiskt säga att vi behöver det dåliga för att verkligen uppskatta det bra. Då menar jag inte att det är dåligt på något vis, kanske skriver luddigt. Alkoholen har väl inte lämnat kroppen än så det kanske är därför jag svammlar! Baby give it up, give it up!



Helgens festligheter skulle jag iaf ha skippat som min magkänsla sa. Det var inte tråkigt eller så men det var bara inte meningen att jag skulle festa igår. Ibland känner man det och allting blir bara fel.

Kom på att jag skulle ha skickat in en reflektionsuppgift i fredags om hur praktiken var och den har jag visst inte börjat med än, whoooops! Men men jag är bra på att skriva när jag väl tar mig tid så imorgon blir det att gå upp i gryningen och nöta :).

Ciao!

Svenskare blir det inte!

Nää du, har vi inte haft typiskt Sverige/norrlands väder idag så säg? Lokala regn-hagel byar :P

Råkade försova mig lite i morse och vaknade av pappa som klippte gräset utanför mitt fönster. Hatar verkligen att försova mig men som tur var hade Malin fortsatt sova och inte gått upp för att invänta mig :P. Det var bara att kasta på sig några paltor, dra ett varv smink och hoppa i bilen haha. Även idag så har jag varit på stan men hittade ingenting idag heller. Fast det är ju rätt bra med tanke på att jag lever på existensminimum!

Vi var även en sväng på marknaden och firade nationaldagen med en Sverige bakese på Hägnan :).

Nu är det snart dags för VM-kval, alkohol och gott sällskap!

Puss!

Vem vet inte du.. Vem vet inte jag...

Vi vet väl inget idag, vi vet väl inget igår?

Idag så känner jag ett inre lugn, frid. Det känns så skönt men samtidigt är jag medveten om hur fort humör kan skifta. Det känns bra att vara tillbaka i hemtrakterna. Mycket dumt kan sägas om Luleå men samtidigt mycket bra också. Känner mig mycket mer stolt över att ha rötterna från norr.

Veckan har spenderats sovande eller inte bara men mycket sömn har det allt blivit. Helgernas galna upptåg tär på krafterna! Och imorgon är det dags igen... In i dimman! Det skulle egentligen behövas en nykter helg nu men det får bli nästa istället. Sedan är det äntligen midsommar! Jag och Fanny panikade lite över midsommar igår men det kommer lösa sig! Hade helst velat dra ut i skärgården till klubbviken eller liknande men de ska tydligen ha stängt i år pga av all fylla där förra året. Lite tråkigt men men...

Idag är en dag då jag känner att ingenting är omöjligt. Jag tänker på alla initiativ som jag ska bli bättre på att ta, stå upp för mig själv mer och att hålla huvudet högt. Ingen är bättre på att vara den jag är förutom jag!

This is going to be a summer for the books!


Whoops, kunde inte ;)

Men nääää.. Hur ska folk kunna hålla sig uppdaterade på mitt liv runt om i Sverige om jag tar bort bloggen? Jag som skriver så intressant, hehe *not*. Men men jag hade inte så mycket mer att säga idag än att deklarera min nya blogg :).

Hasta Luego!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0