Underbar Vecka

Familjen har varit bortrest och är det fortfarande vilket betyder att jag har haft villan all to myself :). Det kanske inte började så bra med snöskottning osv men dom senaste dagarna har varit jättemysiga. Jag och Fredrik har lagat goo mat och haft tända ljus och grejer, bastat och spelat dart och sett film, wonderful ;D.



Idag ska jag också anordna middagsbjudning men denna gång för brudarna, det bjuds på ugnsbakad lax med pressad potatis och sallad och till efterrätt blir det kladdig kladdkaka med vaniljglass :). Sen ska vi självklart även glo på Grey's :).




Brände en party skiva igår med låtar som påminner om sommaren, shit vilket bra humör jag blev på! Musiken är ett magiskt under :D.


Allt går emot mig idag!

Imorse så for familjen och jag dum som jag var trodde att nu, nu ska jag äntligen få sova ut. Men tjii fick jag, klockan nio började hemtelefonen att terrorisera mig och till slut var jag illa tvungen att stiga upp för att svara. Det var min käre bror som informerade mig om att jag var tvungen att gå ut och flytta på mammas bil så att traktorn skulle kunna skotta. Jag gick muttrande och nyvaken ut och började bängla med det där.. Fiii fan, det bara spann och jag tog mig inte en meter. Men efter 20mins krånglande så tog jag sats från fan och vrålade upp på gården haha.

När jag väl lagt mig igen så kommer ju självklart traktorn och då är det inte så lätt att somna om, suck haha. Nåja fick några timmars sömn innan jag tog tag i att skotta uppfarten, men som mamma så fint hade skrivit på en lapp så ska jag ju vara glad över att det var lätt snö :P. Hon hade även lämnat en fin beskrivning på allt som jag ska göra här hemma - det var min semester det haha!

Nu satt jag och väntade på att Grey's ska börja då jag inser att det redan har varit, fuckkkk!!

Nu borde väl allt som ska hända hänt?!?!


BCN vs IBIZA

Madde kommer och hälsar på mig nästa helg, yeeeey ;D! Då ska vi basta, dricka sangriá, lyssna på gamla hits från barca och ösa järnet :). Sen som avslutning på kvällen så blir det givetvis Kafelino :D. Om nån vill ha förköp så är det bara att slå en signal :).



Idag så har det varit fullt ös medvetslös på hotellet, har städat 50 rum!!! Fast då körde jag och Ida ihop, hon städade toan och jag bäddade sängar och vice versa :). Vi gav järnet och var färdig till halv två :).

Imorgon så jobbar jag också och efter jobbet så ska jag till Rutvik och göra akrylnaglar, eller om det är porslinsnaglar, är inte riktigt säker haha. Det ska bli riktigt kul och intressant :). Annars så blir det nog lugnt. Det är faktiskt svårt att hitta på aktiviteter utan pengar! Nog för att det är ganska skönt att ligga hemma i sängen och slö titta nån film också, ska ju ändå jobba lördag :).

Hade tänkt försöka få en klipptid av Mary snart också, när man inte kan ha luggen rakt ner så har det gått för långt!

Nu ska jag njuta av en cider och mysa med gubben!
Puss!

Supertrevligt!

Igår var det middagsdags och Fanny hade gjort för-, huvud- samt efterrätt och allt var underbart gott :). Hon hade verkligen gått all in och hade det varit en "halv åtta hos mig" kväll så hade hon fått full pott :).

   

Efter middagen hann vi sörpla vin en stund innan mammorna var tvungna att åka hem. Men jag, Fanny och Elin, barnlösa som vi är fortsatte sipprandet och tjattrandet några timmar till :).

Idag mår jag som jag förtjänar - fullkomligt underbart! Inge bakis eller nånting sånt. Längtar bara tills min älskling kommer hem och ser framemot söndagsmys :).

Ciao!

Take me away

Sjukt sjukligt less på Luleå..! Får jag tillräckligt till en tåg eller bussbiljett i lön så är jag all gone. Antingen om det blir en tripp till Skeå eller Sandviken, vill bara bort och det NU helst igår. Ekorrhjuls livet är ingenting för mig, inte i nuläget i varje fall. Annat blir det ju sen när ringen är på fingret och ett barn blivit tillverkat haha och det känns som en lååång väg.

Helst hade jag ju självklart velat dra utomlands men det är så ologiskt att det ids jag inte ens tänka på. Erbjudanden om lägenhet i Albufeira har börjat hagla in igen så jag gissar att det var ungefär vid den här tiden förra året som jag och Camilla letade lägenhet. Resan må ha inneburit en massa dötid men ack så underbar i alla fall :)! Vi med våra mia & klara avsnitt, äckliga maträtter (dom som vi lagade själva med hjälp av äckel lidl), photosessions och långa promenader ;P.




T.om. äckel spindeln saknar jag och då är det tamefan illa ;P



Jag saknar barca också, underbara barca! Kvällarna med A-K, Theres och Madde kommer jag aldrig att glömma, dom är inpräntade för livet! Sitta på ramblan, smutta på ett glas Sangria och njuta av allt folk. En picnic i parken, en latte på starbucks, en heldag på taket (eller hur ak?, fram med vattensprutan hehe), glassa på stranden, festa som vildingar och bara, bara njuuuuta av tillvaron. Jag saknar t.om. jobbet, pakkisarna, bastun till rum - allt!





Men nu är det dags för fler resor och fler underbara minnen, frågan är bara när, var och hur?! :D


Vaknat på helt fel sida!

Suck, pust och jävla stön.. Men nu börjar humöret vända till det bättre i alla fall :). Efter regn kommer solsken! Men that's life i guess. Önskar bara liiiiite mer tankeverksamhet från annat håll och som sagt prioriteringar.. Just idag så kan jag verkligen göra en höna av en fjäder haha.

Men i och med att humöret börjar bli bättre så blir jag lite mer sugen på att hitta på nånting, men vad?! Ikväll lutar det mot pulkåkning, korv och pinnbröds grillning på ormberget :). Nog för att vi inte har några pulkor men sopsäck går ju lika bra :).

Imorgon så ska jag jobba och tjäna lite penkinen på hotellet och efter det så blir det mysmiddag hos Fnix :).

Renskav

Till middag blir det som rubriken lyder, renskav. Måste bara få energin till att resa mig upp från stolen och börja laga, vilket var lättare sagt än gjort :P.

Huuuuga vilket piss väder som har dragit in över Luleå, känner mig inte peppad att sätta en fot utanför dörren och det tänker jag inte göra heller. Tänkte mysa på med en bastu och en kall öl istället, det lät mycket trevligare :).

Nu kurrar magen på tok för mycket för att jag ska orka sitta här.


Jobbelijobb

Hojja...! Nu har jag iaf sagt upp mig från telefonjobbet, vilket skedde igår. Det kändes som att det var rätt val för mig att göra. Det var för osäkert för mig. Men det gick inte lång tid förrän jag fick ett nytt jobb erbjudande, idag nämligen. Det rörde sig om en personlig assistent tjänst hos en tjej med autism men jag är väldigt sviktande. Jag har ju ändå hotellet över sommaren och där trivs jag väldigt bra så jag lutar mot att tacka nej till den tjänsten.

Annars har det väl inte hänt speciellt mycket, har myst med Fredrik :). Våra arbetstider klickar inte under resten av veckan så nu kommer vi väl inte träffas förrän nästa vecka :/.

Till helgen får vi se vad som sker men en middag är inbokad iaf :).

Ciao


Avkoppling

Helgen har burit med sig en tripp till Korpis och femtioårsfirande :). Det blev relativt lugnt på festen och väldigt trevligt! Åt god mat, hade allsång och sipprade lite rödvin :).



Det enda som kändes lite surt var att det var så kort tid, hade gärna stannat någon dag till. På söndag morgon så tog vi en promenad och Fredrik visade mig runt i Paradiset som hans pappa så vackert döpt det till :).

När vi kom hem igår var jag helt död och däckade i säng vid halv tolv, och tro mig för mig så är det tidigt :P.

Det var så skönt att få komma bort en stund så nu har vi bokat in en tripp till Njallejaur, 7-9 April :). Det är så skönt att bara få koppla av och få lite miljöombyte!

That's all for now!

Life is pretty sweet

Fredag klockan elva och jag ligger redan i sängen, börjar åldern ta ut sin lott?! Höhö, skönt är det i varje fall :). Tänkte dra relativt tidigt imorgon så då kan det vara skönt att få sova några timmar :).

Fick ringa läkaren idag, ännu en gång! Fem förbannade gånger på 4 månader, det är ju helt sjukt! Har lagt ut kring 700kr på medicin sen årsskiftet och sen tillkommer ju läkarbesöken också. Jag har dock fått en tid i sunderbyn nu, ska dit i slutet av april. Vill bara få det överstökat nu för det här börjar begränsa mig, tänk så hade jag fått det imorgon när jag är i korpis?! Something got to change!

That's all for me this evening!

2 pers i en 90's

Igår så övernattade Fredrik hos mig så det fick bli att trängas i flicksängen haha, men finns det hjärterum så finns det stjärterum :). Det krävs bara lite mer planering, att man får vända sig samtidigt osv :).

Min väderprognos gick käpprätt åt fanders. Jag förutspådde igår att nu, nu går vi mot våren och varmare tider och vad händer? - Det börjar återigen att toksnöa!

Det ska bli skönt att komma bort en stund i helgen, känner mig måttligt less på Luleå och utbudet det erbjuder. Oftas brukar det vara samma frågeställning varje helg "Se film eller festa?" och jag är inte sugen på nått av det faktiskt.

Vi började se Boondock Saints igår (ja jag vet jag har missat nå förjävla bra!) så det blir att se klart den och uppföljaren ikväll efter jobbet, sweet :D.

Nu ska jag slänga på en tvätt, ciao!

Sweet feeling <3

Upp & ner, ner & upp, grisen gal i granens topp haha :). Alla förhållanden har sina bra och mindre bra perioder, med det menas inte att dom mindre bra behöver vara dåliga på något sätt utan bara mindre bra. Nuläget är dock tvärt om och jag känner mig mer nyförälskad än någonsin vilket är en så underbart skön känsla!

Jobbet har börjat gå bättre och nu har jag gjort 3 sälj, yeeey. Vi får hoppas att det blir ketchup-effekten ;P. Trivs även super bra med alla på jobbet och bara det är en väldigt positiv grej i sig :).

I helgen så blir det utflykt, Fredriks pappa fyller 50 så det blir fylleslag i Korpilombolo :D. För mig blir det dock inget fylleslag utan det får dom stå för själva haha, jag nöjer mig med ett glas vin och gott sällskap :).

På söndag så har jag bytt bort mitt pass från jobbet, på så sätt slipper vi stressa hem från Korpis plus att jag och Fredrik firar 6 månader tillsammans, så då vill jag ju spendera lite tid med honom också ;).

Pysselipyss!

EXTAAAAAASS!!!

I lördags var det afterwork med jobbet som gällde jag jag hade superkul men med tanke på att jag skulle jobba på hotellet dagen efter så blev det en tidig kväll.

I lördags så var det dags för min älsklings invignings fest och jag hade verkligen SUPER KUL!! Vi dansade och stojjade hela kvällen :D. Jag fick dock vänta en halvtimme på bussen och gå hem mitt i natten så det var väl inte riktigt nån höjdare men det gick an :). 

Att jobba i söndags var inte alls någon höjdare, tror jag var full fortfarande när jag kom in. Men även det var hanterbart. 

Nu sitter jag på jobbet och skall snart börja ännu en arbetsdag och sen ska jag till Lerbäcken och myyyyyysa, fan så underbart :D! 

Överrasknings-storstädat

Ibland är jag allt bra snäll *plötsligt så händer det* haha. Jag har iaf plöjt igenom hela huset med dammsugaren, rengjort allt på toan, diskat, tvättat, bäddat sängar osv. Det torde föräldrarna uppskatta så här till helgen och allt :). Möjligtvis att jag hade en liten liiiiiten baktanke ;).

Veckan har inneburit jobb och inte mycket därtill, eller igår gästades jag iofs av Fanny och Karin så vi gav oss ut på en lång promenad (till ica och tillbaka) haha. Trevligt trevligt!

Idag så är jag däremot ledig och vad gör jag? Städar haha.. Ska på afterwork ikväll med jobbet förhoppningsvis och imorgon ska jag jobba på hotellet innan festligheterna på Kafelino med mera påbörjas :D. På söndag blir det också jobb mellan 12-18 så jag får ta det lite lugnt med alkoholhaltiga drycker :).



KOM OCH HÄNG GÄNG VETTJA :D!!!!


Bristande bloggintresse

Detta har numera även spridit sig till blogg läsning, så jag hade en hel del att ta igen! Men nu känner jag mig så gott som uppdaterad igen :).

Dagarna rullar på, igår var första dagen på nya jobbet och vi sysselsatte oss mest med teambuilding och lite sånt :). Alla verkar supertrevliga även om man på en gång hittar speciella människor som man tyr sig till. Det är konstigt att man kan "se" på en människa och tänka att det här är nog någon som jag passar bra ihop med och som har liknande intressen osv. Grejen är bara den att dem som jag kommit närmast och trivs bäst med jobbar dagtid och jag kvällstid. Men på fredag är det iaf kick-off fest med afterwork som är planen men det får nog bli att jag skippar det eftersom att kontot ekar tomt och har gjort det ett tag. Blir typ överlycklig över att hitta en femma i nån gammal jacka, haha. Det är inte lätt inte, men med två inkomster så borde det gå att vända.

Idag så har vi haft produktinformation och det känns verkligt bra. När jag tidigare har jobbat med telefonförsäljning så har det känts som att jag i stort sett lurar kunden men så känns det verkligen inte nu. Nu kommer jag jobba med pensionsbesparingar och jag gör verkligen kunden en tjänst, så det känns kul!
Imorgon är väl tanken att vi ska börja ringa, spännande!

Nu är det mat, kanske återkommer senare med en ytterligare uppdatering. Det blir lätt mkt som man vill ha ut efter ett långt uppehåll :).

RSS 2.0