Ingen diskussion!

I min tidigare klass, med mina tidigare "sambos" så hade jag alltid någon att diskutera föreläsningarna med efteråt. Någon att landa med skulle jag vilja kalla det och detta är någonting som jag finner att jag saknar mest. Visst kan jag prata med andra men det blir inte samma sak som med dem jag haft föreläsningen med. Sedan så har jag inte hunnit lära känna någon i klassen än förutom Mathilda då som jag bott med tidigare. Det jag vill komma fram till är nog i grund och botten att jag saknar min gamla klass och helst då Camilla och Hanna!

Men det känns ändå bra, jag gör nytta, jag kommer någonstans. Kan definitivt identifiera mig i det som Fanny skrev om att leva i "celibat" och gå in för skolan, lite så känner jag också. Nu ska jag ge det ALLT, gå på alla föreläsningar, läsa alla böcker osv men samtidigt försöka att inte sätta för stor press på sig själv vilket bara leder till prestationsångest. Men i alla fall lägga upp en planering som passar mig och framförallt - INTE SKJUTA UPP NÅGONTING!

Jag har varit minst sagt pendlande vare sig jag ska åka hem i helgen eller inte men nu är det bestämt, jag kommer hem! Har glömt på tok för mycket saker hemma, hur tänkte jag egentligen?!

Inflytten hos Madde känns väldigt bra, det hade nog blivit på tok för ensamt att bo själv och jag har gjort mitt i student korridor.

Nu gäller det att ta tag i rutinerna :)!

Leaving you, but I promise, i'll be back!

Packar - slöar, packar - slöar! Vad ska man ha med sig egentligen?! Jackor, skor, handdukar, underkläder och partykläder i all ära men hur mycket av allting?! Jag lär ju ändå komma hem någolunda ofta men nu lutar det mot att det inte blir förrän den 17'de September så det är ju ändå några veckor.

I fredags så var det festligheter med Fankan och Elin som gällde :). Vi satt hos Elin och förkrökade och sen bar det av mot Allstar :). En riktigt trevlig kväll, det blev dock liite mer alkohol än planerat men det är smällar man får ta dagen efter ;P.

I lördags så var det 50års fest här i Kyrkbyn för att fira pappsen :). Massor av folk, god mat och alkohol, riktigt trevligt :). Vi har även gett våran present nu, en resa till Riga för mamma och pappa :D.

Ibiza resan är bokad och klar så den 19/9 bär det av mot varmare bredd grader :D. Det lär bli en mäktig upplevelse :)!


Sämst på att ta det lugnt!

När man är sjuk så ska man vila och i vanliga fall så är jag jätte bra på att vila men det ska helst ske till följd av någon aktivitet. Inte bara vila för att vila, det blir man ju bara segare av haha :P. Men lite nytta har jag gjort idag iaf, ett steg i taget :).

Pappa hade precis gjort sig av med en tv bänk och så kommer jag hem med en säng haha. Dom blir inte av med mig så lätt, eller snarare mina grejer höhö ;P. Även stoppat undan cykeln för säsongen, den blev inte direkt välanvänd men nästa år, näääästa år ;).

Var förbi Emma och Micke en sväng också och fick en stor blöt puss av Wille haha :). Han är så goo så, och stora killen har han blivit också, första dagen på dagis var idag :).

Tanken var att jag skulle vara ledig nu fram till skolstarten men det gick inte riktigt enligt planerna, så jag ska jobba onsdag-fredag. Sen på fredag så hade det ju varit trevligt med någon slags middagsbjudning och lite vin eller liknande? Vi kan kalla det "going away" firande, för visst blir ni glada nu när ni slipper mig? ;P. På lördag fyller pappsen 50år eller hans fest är då så då vill jag ju medverka i firandet :).

Check

  • Inflyttning hos Madde - Check!
  • Pratat med Syon och ordnat allt - Check!
  • Pratat med CSN - Check!
  • Fixat kurslitteratur - Check!
  • Köpt block, pärmar och almanacka - Check!
Allt är kirrat och fixat för skolstarten :). T.om. pratat med några vars klass jag ska börja i :). Det blir nog bra det här! Det känns skönt att bara behöva ta med sig kläder till Skeå, då känns det inte liiika jobbigt på nått sätt :).

Nu har jag nyss vaknat upp ensam hos Fredrik, han drog till Stockholm imorse för sin första spelning, så duktig så :D. Nu är jag iaf färdig fixad och snart ska jag plocka upp Malin och dra till Rutvik och luncha - lovely :)!

Ikväll så är det Musikens Makt och jag har vridit och vänt mig för att komma på hur jag ska göra och bestämt mig för att vara nykter. Jag har lite pengar, förkyld och jobbar imorgon! Con vann över Pro helt enkelt haha.

Ett nytt stjärnskott - Morgan Page
Back to Skellhell

Idag har jag haft skolfixar dag men det är inte så lätt med oändliga telefonköer och personer som inte svarar i telefonen eller ringer upp! Har dock fått reda på att jag kan skicka in min csn ansökan utan antagningsbesked och att jag börjar den 30'de Augusti :). 10 days to go! Pratade nyss med Madde och allt är klart för inflytt, bara kläderna som behövs ta med :). Det känns väldigt skönt för jag är så less på att ränna med mitt bohag till höger och vänster :P.

Det är blandade känslor inför skolstarten vilket det alltid är. Ser framemot att börja och få lära sig nya saker, diskussionerna saknar jag som mest! Utbildningen i sig tycker jag är väldigt bra och jag lär mig sjukt mycket, om dom bara kunde dra ner tempot liiiite så hade det varit perfekt :). Jag ser framemot att lämna Luleå också det jag dock inte ser framemot är att lämna alla nära men det är ju bara 14mil och det finns ju faktiskt telefoner :). Men man blir lätt isolerad när det är mkt med skolan.Det känns tråkigt att komma tillbaka till Skeå utan mina kära kumpaner Camilla och Hanna! Eller tråkigt och tråkigt det kommer kännas TOMT. Men jag har ju Madde som håller mig sällskap - guld värt!

Fick en överraskning av min gulleplutt igår :D. När jag kom dit så hade han släckt ner och tänt ljus i hela lägenheten och varit och köpt rosé och grejer :). Så det blev myskväll med bastu och film - lovely! Han är allt bra underbar ;D. Bara tanken på distansförhållande får mig att rysa men det kommer gå bra :).


Storbak!

Det hade ju kunnat bli riktigt fel om jag råkat göra mellanslag :P.

Igår slutade jag tidigt vilket jag inte gör alltför ofta så jag bestämde mig för att dagen skulle utnyttjas till fullo :). Gick av bussen på Marieberg för att testa en ny väg och upptäckte alla blåbär i skogen så jag, Emma och Wille begav oss ut på blåbärsjakt :D. Vi upptäckte rätt snart att en fick underhålla och fylla på Willes blåbärskopp och den andre fick plocka ;P. Men det gick så bra så och vi behövde ju inte så mkt :). Gjorde blåbärspaj, blåbärsmuffins och röda vinbärsmuffins :D.


Det är kul att vara i skogen ;)


Lite fick vi ihop som sagt :)


Smutsig blir man också så Wille fick åka raka vägen i badkaret ;P


Slutresultatet minus vinbärsmuffinsen :)

Efter all bakning och plockande så jag jag tooootalt slut! La mig i sängen vid halv åtta och hann bara se ett avsnitt av Criminal Minds och sedan däckade jag innan 21 haha :). Tv'n stod på, missade samtal på telefonen men jag sooov ;). Skönt att vara utvilad på jobbet :)!

Nu är det snart middag hoppas jag och sedan blir det en visit till Fanny och sedan packa resväskan :). Imorgon bär det nämligen av mot Korpis och Masugnsbyn, det ska bli så skönt att få komma bort och koppla av en stund :).

På återseende!


All there is to life is work

Nä god forbid men det känns som att hela mitt liv kretsar kring arbete. Jobbar och sedan när jag slutar så är jag dödstrött, bara att fara och hälsa på någon och säga hej känns uteslutet. På senare tid har jag även börjat 07 så jag har ju varit tvungen att sova relativt tidigt. Skolan känns väldigt lockande nu ;P. Men för att ha råd med resan till Ibiza i September och Miami i mars så måste stålarna rulla in :).

Jobbar alltså även lulekalaset men på lördag blire ferre iaf :). Imorgon/fredag blir det en liten vinare också, måste ju in och se Hoffmaestro :D. Trodde inte att det skulle vara så svårt att få med sig någon att se dom med dock?! Men jag har tvingat med mig Malin ;).Ikväll så har jag hängt gäng med Malinski :). Vi drog förbi Gültza och var lite sociala och vandrade genom Kalas området, en liten nudel kanske slank ner också ;).

Lite bilder från senaste tiden;


Sötungen börjar bli stor nu och vill sitta på egen stol :D

Sunset at Gültza :)

Min strandpojke :)

Dj Di'Winci at the beach :)

Last time at Gültza :)

Party i Boden förra helgen :).

Sådärja det får räcka som uppdatering för tillfället, ska försöka bättra mig ;).
Puss!

RSS 2.0