Vad tusan händer med kroppen?!?

Under högstadie/gymnasie tiden så hade jag jätte fin hy. Eller jag hade inga finnar rättare sagt! Men nu. Nu ploppar dom upp efter varandra på löpande band!

Jag tänker att det kan bero på stress eller att jag varit lite nere på sistone. Eller rökningen. Eller kanske att jag sitter för mycket vid datorn.. Men nu tror jag att jag hittat orsaken - CLEARASIL! Det är sedan jag började använda detta fördömda medel som skiten kommer upp till ytan. Jag var mer än nöjd när det höll sig under ytan!

Är det så med alla artificella hjälpmedel? Eller alla var väl att ta i ;-P. Jag provade t.ex. antioxidanter i tablett form och det fungerade bra. Men så fort jag missat tabletten i två dagar så blev jag sjuk! Jag har testat detta vid två tillfällen och så fort jag slutade så blev jag sjuk. Samma är det med torra läppar + lypsyl.

Utöver dessa väldigt allvarliga bekymmer så har jag börjat få värmeslag, vallningar eller vad man nu ska kalla det. Det är som ett varmt rus genom kroppen och så börjar jag svettas. Kanske kan skylla det på nikotin eller koffein.

Fan jag känner mig som henne i Snygg, sexig och singel som står och lyfter armarna framför spegeln för att se hur brösten förändras, 25 - 30, 25 - 30.. Haha ja jag vet, jag är knäpp ;P.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0