Levande död.

Fyy fan så hemskt det är att leva just nu! Bakisheten kommer som mer och mer för mig desto längre dagen går, usch. Jag tror inte ens jag var speciellt full när jag gick och la mig men måste tydligen ha varit det eftersom att jag vaknade upp med alla kläder och allting på mig haha. Men är huvudet dumt så får kroppen lida hehe.

Igår så var familjen förbi och vi tog en shopping runda på stan och besökte matfesten, riktigt trevligt :). Fick mig en jacka och ett halsband från snö of sweden :D. Resten av presenterna får jag inte öppna förrän på lördag :).

Det ska bli så sjukt avkopplande och härligt att åka till stugan på torsdag! Vi har suttit och planerat vad vi ska äta och göra idag haha :). Basta och fiska är ett måste iaf, det hör som till :). Måste kolla upp om vi har några flytvästar bara, Camilla verkar inte lita på oss i en båt :P. Jag vet inte ens om den ligger i vattnet än(?). Får kolla upp det med Micke :).

Jobbar 10-16 imorgon, är inte sugen för fem öre men det är ju bara bita ihop! Sen jobbar jag onsdag 07-10 och torsdag 07-11, bra grejer..

Just nu tycker jag att det är väldigt jobbigt att vara bosatt i Skeå. Eller jobbigt men det tjorvar till så mkt. Men vill man så går det ;).

Bästa bakis musiken, blir tamefan aldrig less dom:




Sounds of Villagatan










Fullt ös medvetslös

Huvva vilken hemsk natt det har varit, har legat och vridit mig i smärtor. Fy fan säger jag bara! Men där vid fem så kände jag att det skulle aldrig gå att jobba utan att ha fått en blund så jag sjukskrev mig. Men ska ju jobba imorgon igen iaf. Måste fan ta tag och fixa det där.

Imorgon kommer Thess, Malin, Simon och Erik hit och hälsar på, yeeey :-). Kul med besök :). Vi får se vad vi styr upp men vithatten står ju på schemat iaf :P.

På lördag så får jag också besök, denna gång i form av min käre mor och far :). Det är nämligen matfesten här under helgen (www.matfesteniskelleftea.se) så vi tänkte gå och provsmaka mat osv :). Riktigt trevligt! Sen på kvällen så blir det givetvis fest för fulla muggar nu när alla har kommit tillbaka igen :-D!

3-6 September så hade jag, Camilla och Hanna tänkt åka till stugan :). Koppla av, dricka några cider, grilla, basta, fiska och bara njuta så om någon är på att följa med så är det bara att höra av sig :D! Jag längtar redan nu!

Åhh det är så mkt som jag längtar till! T.ex. måndag ;)

Precis som det ska vara!

-Helt underbart! Jag saknar ord :).


Läste på Emmas blogg om att man skriver om 100 ord om Fuji Film i sin blogg eller hemsida så får man en gratis fotobok (http://www.fujidirekt.se/fotobok) vilket är pörfans! Kul med en bok med minnen, det är alltid roligare att titta på kort i en bok än på en dataskärm. Så detta tycker jag var en toppen bra grej av Fuji att göra! De får ju hur mycket reklam som helst på det sättet så det är en win-win-situation :D. Det är ju även väldigt nice att man kan skriva en berättelse om varje foto, lägga till teman och så vidare. It's an offer u can't refuse!




 


Tidningen

Journalisten och fotografen har nyss varit här och det gick då så bra så :). Är dock orolig över bilderna!! Fick sitta på tv-bordet, laga mat, ligga i soffan och en massa olika poser, hojja. Ska då aldrig ge mig in i nån modellkarriär haha. Artikeln kommer ut i Norrans lördagsbilaga så hon var osäker på om det kommer upp på nätet. I annat fall så får jag knäppa kort på den och posta den här :P.

Fick bara 3.5 timmas sömn inatt pga allt hostande (kanske börjar bli dags att gå till doktorn?). Så det var ingen höjdare att vara på jobbet och nu är jag i stort sett död. Detta kräver en powernap inför kvällens spännande aktiviteter, thihi ;)

Ska vara med i tidningen :P

Imorse vaknade jag av att västerbottens nytt eller vad dom nu heter ringde och frågade om vår korridor var villig i att medverka i ett reportage om hur det är att leva i korridor. Jag sa att det är vi säkert och hon skulle komma imorgon klockan 13. Spännande värre :-D.

Tiden knallar på och hösten är på väg. Hösten har jag förövrigt ingenting emot, tycker det är härligt men vintern - nej tack! Första snön är iofs mysig men efter jul kan det gärna försvinna :).

På tisdag börjar skolan igen och vi ska köra igång en kurs som heter ledarskap som organisation inom socialt arbete, förhoppningsvis får jag lite förstart eftersom jag läst ledarskap på gymnasiet :P. I den här kursen så ska vi ut och intervjua någon från en organisation, det är alltid kul :). Än så länge har det bara blivit Stadsmissionen och Anti diskriminerings gruppen för romer.

Efter den här terminen får jag även börja jobba extra som verksam socionom, spännande :)


When love takes over....

Ja då är allt så jävla underbart :-)!

Sommaren som varit har varit så väldigt nyttig för mig på många sätt och vis. Jag har lärt mig en massa saker om mig själv och andra som varit både positivt och negativt men livet är ju så. Det går både upp och ner, och som mamma brukar säga "Man måste ha tråkigt ibland också för att sedan ha roligt" och det stämmer ju :-). Men just nu har jag bara roligt! Eller njuter av livet iaf :-D.

Imorgon kommer go-gummorna Camilla och Hanna tillbaka :-D!! Finally!!! Nog för att det inte har gått någon nöd hos mig, det har varit ganska skönt att vara själv i motsats till att ha varit inneboende hela sommaren :-).

Nu ska jag fortsätta digga Guetta på högsta volym och bara röja lös, släppa allt och bara vara en timma eller två..


Införskaffa Guettas nya album One Love och njut! He is my king för tillfället ♥!

Kul med nytt folk!

Igår vankades det överraskningsfest hos Madde. Jag och alla hennes vänner välkomnade henne med grattis skrik så att hon var nära att falla baklänges :P. Vi hade dekorerat lägenheten med ballonger, serpentiner och tilltugg så hon lär ju får städa gärnet idag haha. Det var iaf jättekul att få träffa hennes vänner och alla var supertrevliga :-D!

Efter förfesten så drog vi vidare till station 8 och dansade bort kvällen :).



Fick veta igår att vi har haft inbrott i stugan, så totalt jävla onödigt! De hade brutit upp båda garagen och slagit sönder rutorna ner mot vattnet så det var förmodligen nå teens. Åhh, man blir så irriterad! Vi hade ju inte ens nånting värt att ta?! En tv från 1800-frysifast och Mickes luftgevär. Hoppas att det hinns med att fixa innan jag tänkte dra dit med goo brudarna!

Nä nu ska jag gå och kolla i skafferiet och kylskåpet för femtielfte gången men jag tvivlar på att jag har missat nå :P.

Försov mig :/

Ingen bra start på morgonen alls! Jag vaknade halv sju av att Stellan låste sin dörr och fick flyga upp ur sängen. Hann visserligen i tid till jobbet men det är ingen bra start på morgonen att stressa! Speciellt inte för mig och min mage.

Jobbet idag var tyngre än igår. Men jag tror mestadels att det beror på att min kropp är så ovan vid träning. Att lyfta typ hundra kartonger med fryst kyckling tar på krafterna! Jag trivs dock väldigt bra och tycker att det är kul :). Nu får jag utlopp för min pedantiska sida också och tro mig det är inte vanligt. Jag lägger allt så fint på sin plats och organiserar i frysdiskarna :P. Tycker om att känna ansvar för någonting.

I eftermiddag/kväll så ska jag till Madde och hälsa på samt planera inför vintern, yeeey :D! Jag är så himla glad över att ha fått en inkomst och inte behöver vara låst på samma sätt! Att inte ha någon bil drar ju också ner på kostnaderna :). Det blir mkt billigare att samåka med Maria och hennes dieselbil än att köra själv :).

Lycklig ♥



Leende framför barnmaten

Jag såg en kille gå runt med en lista på coop och så stannade han framför barnmaten med världens flin, jag gissar att flinet berodde på att han inte hade en aning om att det fanns så mycket att välja bland och han var osäker på vad han skulle ta. På lappen stod det säkert bara barnmat och ingen smak. Han stod då iaf länge vid hyllan och kollade på burkarna :P

Visst är det bättre att ångra något man gjort än att alltid undra över vad som kunnat hända?! Jag intalar/inbillar mig det iaf men det beror ju självklart på vad saken gäller. Bättre att ha älskat och förlorat än att inte älskat alls. Vågar man inte chansa så vet man ju inte vad man går miste om? Jag har därför beslutat mig för att bli en dutt modigare, ta mer initiativ och ta dagen som den kommer. Finns det nånting som inte går att planera så är det kärleken (eller livet överlag egentligen).

Än så långe känns det skönt att vara tillbaka, även om det blir lite långtråkigt ibland, tur att jag har min älskade dator! Tänkte ta tillfället i akt och ladda hem lite dj-program och nöta! Musik har alltid varit ett brinnande intresse för mig så jag fattar inte att jag inte tänkt på det tidigare?! Bara som en kul grej nog för att det hade varit underbart att få vara på en klubb också :D!

Nä nu ska jag lägga mig i sängen iaf!

Bodybuilder

Jag har hittat en ny karriär - jag ska bli kroppsbyggare! Haha, näe kanske inte. Men lär väl se ut som en kring juletid :). Är helt slut i kroppen efter första arbetsdagen men det har gått jätte bra :). Det gäller att se det positiva i det negativa, visst jag är slut men jag får ju gratis träning + betalt av att lyfta alla varor :P. Ska även köpa gym kort efter att skolan börjar också så då blir det mkt träning! Gymet ligger precis vid skolan så då kan jag gå förbi där innan jag går hem :D!



Men nu måste jag faktiskt ta en power-nap innan jag tar itu med resväskorna (Ja dom står fortfarande ouppackade hehe).

Skellhell - I'm back ;)

Jag har fastnat framför datorn, det dröjde inte länge haha. Sitter och sneglar på mina ouppackade resväskor men beslutar mig därefter rätt snabbt för att titta tillbaks igen. Hojja vad jobbigt! 2 fullproppade resväskor och 2 Ikea påsar, suck! Men men, lite har jag fått upp iaf :).

Det känns väldigt skönt att vara tillbaka :). Det hade dock känts ännu bättre om Camilla, Hanna och Parastoo var här också men dom kommer ju på tisdag :). Sen bor det ju faktiskt 7st andra människor i korridoren också som inte är helt fel att umgås med :)!

Imorgon är alltså första arbetsdagen på Coop Forum med att plocka upp varor, helt okej arbete :). Jobbar 4½ timme per dag, perfekt extra inkomst :)! Nu fram till skolan ska jag jobba 4 dagar i veckan och sen blir det mest troligt två. Men en extra tvåtusing skadar aldrig :D!

Snabba Ryck!!

Japp, fick glatt besked imorse och efter middagen beger jag mig tillbaka mot Skeå :D


Roadtrip like old times :)

Igår så hade jag och Malin idé torka på vad vi skulle hitta på så det blev att dra runt med bilen :). Vi hamnade på Notviken, Karlsvik, Örnvik och i Rutvik bland annat :). Väldans trevligt, bara dra runt och prata strunt, det behövs ibland :).




Ångest!

Mjoo det känns som att jag har så mycket att fixa innan jag åker tillbaka till Skeå men egentligen är det inte speciellt mycket :P. Det kommer dock att bli jobbigt att åka buss dit eftersom att jag har släpat hem så mycket! Så jag ska nog bara proppa min största väska med hjul full och lämna resten för tillfället. Plus att jag bara ska vara där i fyra månader innan jag flyttar hem igen. Det pendlar jag också mellan - Ska jag offra min kötid hos Lulebo för att bo själv i 9 månader eller ska jag bo hemma och spara pengar?!

Det LÖSER sig :D!



Ny och gooo musik:



So I keep doing my own thing
Walking tall against the rain
Victory’s within the mile
Almost there, don’t give up now

Only thing that’s on my mind


Right is right
Rules are rules
This is what I give for you
I’m just winding you up, oh
Jack be nimble, Jack be quick
Please don’t make too much of it
It ain’t that serious


Lyssna också på LL Cool J feat. Jennifer Lopez - Control myself (Inbäddning inaktiverad på begäran)

Åhh vad jag längtar!!


Bilder från förr och nu :)

Hittade en hel drös med gamla pics, enjoy ;)

En dag på Hägnan samt Leos Lekland :D


Vincent rider häst :)

Ninja drar häst :)

Hehe! Linda och Thess gungar gungbräda :)

Vincent ville också vara med :)

Ohh vad är det han ser?

Theza tyckte också att det var ganska skönt i bollhavet :P

De ny införskaffade Leos lekland sockarna som Thess var så nöjd med ;P

Vincent och Thess i ett ehmm.. hål? :P


Jag saknar ord :P

Linda är nöjd efter sin tur i rutschkanan :P (Hur det nu stavas)


Mmmmm, bollar :P

Hos Linda och sedan drinkar på Invit :)


Linda och Mary :)

Thess höll sig till alkoholfritt :)

Men inte Erika :)

Måste påpeka att detta var innan Maries graviditet :D

Goa vänner på härligt humör :)

Hemma hos mig :)

Dressed in green

Tänk så rolig en vattenspruta kan vara :)



Thess söker skydd bakom Marie :D

Oj så roligt att åka gräsklippare

Det tyckte Emil var jätte roligt :)

Schnyggot!

Jag var visst liiiite brunare än Wille ;)

Stolta pappan och sötnöten :)

Hela familjen samlad i gräset :)



Visar små gaddarna :)





Intala dig själv det!

Så länge som man måste intala sig själv om något så är väl detta ett starkt tecken om att det är något som inte fungerar? Visst ska man inte ge upp för lätt utan kämpa om det verkligen är något som man vill. Men är det verkligen det eller bara naivt? Det ska bli ändring...

Ekonomin ser inte allt för ljus ut med tanke på att jag inte haft något jobb under sommaren samt en skuld för P&L. Men det är ju jag själv som satt mig i skiten så det är bara bita ihop. Åhh vad jag önskar att jag kunde gå bak i tiden dock men ingenting blir bättre av att älta.

Det har varit mycket regn och åska på sistone men jag tycker bara det är mysigt :). Fast det ska helst vara på natten när man ska sova istället för på dan :).

Nästa vecka blire nog troligast att jag åker tillbaka till Skeå, längtar faktiskt tillbaka :). Fast det kommer kännas jobbigt att lämna livet i Luleå men det är ju inte för alltid :). Kommer ju att åka hem minst 1 gång i månaden plus att det alltid går att hälsa på mig där :D!

Musika!



You gotta open up your eyes
About to come to realize
It's a brighter day, it's a brighter day






You can be a sweet dream or a beautiful nightmare




When you say that I'm no good and you feel like walking
 I need to make sure you know thats just the Prescription talking
When your feet decide to walk you on the wayward side
Up upon the stairs and down the downward slide I will, I will turn your tide
Do all that I can to heal you inside I'll be the angel on your shoulder
My name is Geraldine,
I'm your social worker



Friday evening

Då sitter man här efter en hel veckas stekning i solen. Det har gett sina resultat iaf :). Idag har det dok varit lite väl hett men som tur är så finns det vattensprutor och en vattensprutare vid namn Emil :D. Han tyckte dock att det var roligare att bli runt knuffad av pappa på åkgräsklipparen haha :P.

Min käre broder har tagit körkortet nu :D! Grattis än en gång! Så nu har jag en privat chaufför 24-seven på helgerna :). Veckodagarna spenderas ju på I-19 i vanlig ordning :). Jag och Thess bestämde oss för att köra en liten fuling med honom idag :P. Vi såg hans bil utanför Biltema så vi skrev en lapp och stoppade på hans ruta "Jag såg dig när du körde på min katt! Vänligen kontaka mig omgående 073-*******". Han såg så förvånad ut efter att ha läst lappen och gick runt bilen för att kolla, hehe. Han insåg dock sen att det var vi som spelat honom ett spratt och vi fick ett fuckyou-finger som svar :P. Men skämtar man med andra så får man tåla ett och annat själv haha.

Kvällen har spenderats i hårfärgens tecken i försök att omvandla Thess till redhead, slut resultatet får jag dock se imorgon :). Jag vill också göra en makeover men jag har så SVÅRT att bestämma mig! Färga om hela håret, slingor, vilken färg, frisyr. långt, kort osv så vi får la se hur det blir. Nånting radikalt är allt jag vet! Skulle t.om. kunna raka av mig allt men då vet man ju inte hur skallen under ser ut?! Ähh oavsett hur det blir så är det ju bara hår = det växer ut!

Eftersom att kvällen har varit väldans slapp så blire några (bebis)drinkar imorgon på invit i goda vänners lag :). Härligt härligt!

The last day on earth

Det är en sån himla fin låt enligt mitt tycke :)


Och så var det måndag igen...

Måste faktiskt påstå att jag längtar tillbaka till Skeå igen! Är less på ledigheten! Fast nu är det ju bra väder igen iaf och det är ju inte fy skam :). Längtar ju tills jag får träffa alla nära och kära i Skeå också :D.

Kalasandet är över och lika glad är jag för det :). Hade iaf väldigt skoj och det var kul att träffa folk från förr :).

Idag så har jag varit förbi farmor och farfar och hjälpt gammelfolket med tekniken :P. Lagt in bilder på datorn etc.. Efter fixandet och fikandet gjorde jag mig redo för att ta hunden och gå hem men tror ni det låg nån hund i buskarna där jag hade lämnat henne? Nä för när vi hade fikat så hade hon passat på och gå hem, haha! Så när jag kom hem låg hon här på gården och väntade, pucko hund :P.

Dom har även ringt från polisen idag och berättat att dom har mitt körkort haha! Hur dum får man bli som lämnar det på bolaget?! Hon som ringde skrattade och sa "ja nu vet vi allt vart du har varit" haha! Skönt att det bara är att hämta ut de :).

Jag börjar bli sjukt sugen på att dra en tripp till stugan, nån som är på?! Jag Camilla och Hanna far väl iaf på en tripp ett tag efter hemkomsten i Skeå (nu måste vi ta oss). Det är ju som sista chansen nu för sen lär vi ju inte orka åka från Umeå.

Mjo jag har även tänkt gå och klippa mig och färga håret här nån dag och detta är frisyrerna jag funderat på, vad tror ni? Den röda färgen iaf :D. Har försökt hitta bättre bilder från videon u and ur hand men utan lycka, förhoppningsvis vet frisören på ett ungefär :)

Vad tror ni?!

Nä nu ska jag ut i solen igen och steka!
Peace out ♥

RSS 2.0