Ps.

Jag vill förtydliga att denna blogg är ett ställe att lätta mitt hjärta och jag inser att jag mest fokuserar på negativa saker men det är ju det som tynger mitt hjärta. När jag mår bra så har jag inget behov av att skriva av mig. Endast ett förtydligande ;)

Bad night gone good

Idag/eftermiddag har jag varit långt under ytan. Det har varit en dag då jag absolut inte velat vara jag. Varför har dock varit svårare att komma fram till och jag grävde mig djupare och djupare. Men så plötsligt klev jag in i ett underbart samtal om varför man känner som man gör, vad som är viktigt i livet osv. Utan att det för den sakens skull var fokuserat på mig. Det är svårt att förklara men samtalet fick mig att må väldigt mycket bättre och inse att jag inte är ensam i att må som jag gör. Det kan vara mycket värt att bara få känna igen sig i det någon annan berättar.


Till mina långdistansvänner!

Här har ni min nya lägenhet. Lyckades inte riktigt med att fånga "mysfaktorn" på bild med en stålkastar blixt men ni fattar vad jag menar ;).Uteplatsen är inte så mycket av visa upp i nuläget :)

Tyst, tomt och långtråkigt

Det är precis vad det har varit på jobbet idag. Från ett till halv fem har jag i stort sett bara suttit på kontoret och gjort i stort sett ingenting... Minuterna har känts som TIMMAR! Då kan man ju tro att jag är redo för action när jag slutar men icket! Jag är slöare än normalt och for raka vägen hem för att ta ett bad!

Just nu njuter jag av tystnaden och vill (hör och häpna) inte ens ha på någon musik. Tyst, lugnt och stilla :). Känner mig sjukt osocial och har inte ens varit in på FB (okej, kanske 2 min ;)). Nu ska jag ha film maraton i min ensamhet och njuuuuta!


D-vitaminbrist

De sista veckorna har jag varit så fruktansvärt trött! Jag har gått och lagt mig vid elva snåret, jobbat 8-12 och sedan åkt hem och sovit någon timme. Igår sov jag till halv elva och somnade likförbannat en timme vid fem. Men nu har jag självdiagnostiserat mig med d-vitaminbrist! För det är inte normalt att vara såhär pass trött. Minsta lilla ansträngning tar emot. Men nu ska det förhoppningsvis bli ändring på det!


Balance

Jag har sagt att jag själv ska leva efter alla råd som jag ger andra men det är inte lätt! Det var en person som sa till mig att han/hon inte visste om denne mådde bra eller dåligt. Mitt svar blev; "Men om det inte känns bra eller dåligt är väl helt okej. Du har en balans! Att alltid eftersträva topparna och vantrivas på botten gör livet väldigt jobbigt."

Och ändå slogs jag av samma tanke idag. Är det bra eller dåligt? Humöret pendlar och om så är fallet, passa på att njut. Att "stå utanför" sig själv och se på sig med andras ögon kan göra gott. Vad hade jag gett för råd till en vän i samma sits? Då kommer svaret enklare.

En annan person sa till mig "Det är helt okej att det går i cirklar så länge varje cirkel leder till någon form av förändring" vilket också är sant! Vi håller livet i våra egna händer och om det är något som vi inte trivs med - varför inte ändra på det då?

Nu har jag varit nog filosofisk för i natt ;)


Förändring i luften

Jag diskuterade livet med en vän igår. Jag vet inte varför men det känns som att livet börjar nu? Nog för att det har pågått länge men det ligger något annorlunda i luften. Kanske håller på att bli vuxen? Svårt att förklara men det känns lite som att jag har fått de "byggstenar" jag behöver (med det inte sagt att det räcker) och att det nu är dags för mig att omsätta dessa byggstenar.

Jag inryms av en känsla av att vara tillags med livet. En inre balans som inte rubbas lika lätt. Oerhört skön känsla!

Nu har jag tagit mitt pick & pack till en egen liten lägenhet. Det känns fridfullt och lite ensamt..... Inte så lite..

RSS 2.0