Wtf?!

Det går utför för blogg.se eller så är det bara min dator som kruppar! Det är alltid jättesvårt att ta sig in och när jag väl gör det så ser allt jätte konstigt ut. Hmmm.. Tog ju mig in nu iaf, har dock glömt bort allt som jag hade tänkt skriva :P.

Helgen har varit lugn, nästintill för lugn. Det är skönt men samtidigt så ekar behovet av att få socialisera och träffa människor men det får bli nu till veckan istället :).

Nu tänkte jag sörpla i mig en kopp kaffe, fixa kaluffsen och bege mig mot Lerbäcken för lite söndagsmys med älsko ;)

Scrapbook

Jag fick en snilleblixt på stan idag - jag ska göra en scrapbook. En liknande som hon i My sisters keeper om ni vet vad jag menar. Med bilder, utklipp, tyger, stickers och allt möjligt roligt man kan hitta :D. Det blir lite roligt pyssel och roligare att titta i också för den delen :)!

Annars har jag inte mkt att förtälja, de blev ingen bio (eller allstar) idag. Bion var fullbokad och på allstar är det roligare att fara på om man är ett litet gäng så det får bli en annan gång helt enkelt :). Fredrik har fått sina spelare och mixerbordet idag så han ska väl få visa sina moves och sen blir det väl att mysa till nån film, inte alls fel det heller :).

Handywoman!

Bullbak hela dagen lång, både kanelbullar och Malins kletbullar som jag så vackert döpt dom till ;P. Nu ska jag be mig iväg mot Lerbäcken och vara händig med skruvmejseln och dricka en öl, great :D.

So far so good!

Igår så utmanade jag ju ödet genom att åka till Linda och klippa mig och än så länge känner jag då inte av några som helst symtom och jag blev dessutom supernöjd med klippningen :D! Nu slipper jag ha hårband när jag ska läsa för tidigare har allt hår ramlat i ögonen haha. Det känns även som att huvudet har blivit några kilon lättare, skönt!

Idag så är det faktiskt storm ute, brukar ta smhi's varningar med en nypa salt men nu är det verkligen vider väder ute! I och med detta väder så bestämde jag mig för att ha en bak dag och baka bullar etc. Sedan slog det mig - jag måste handla! Så det var bara att ge sig ut och skotta uppfarten och försöka backa ut Mickes bil men det var inte det enklaste i och med att garagedörrarna smällde igen hela tiden för att det blåser så jävulst. Väl ute och på väg till Ica var jag nära att köra fast ett ex antal ggr och det slirade och spårade som aldrig förr. När jag äntligen hade bänglat mig hem från affären så återstog bara ett problem - att ta sig upp på garageuppfarten igen! Men genoom att ta rejält med sats så tog jag mig äntligen upp (efter tredje försöket). Hooh, vill inte ge mig ut igen!!Nu så sysselsätter jag mig alltså med att baka bullar som jag och Fredrik ska smaska på senare när vi ska bygga ihop hans malm byrå :D. Hoppas att dom tar det lugnt förresten, han och simme är på väg till Ikea i skrivande stund! Vad var det jag sa i ett tidigare inlägg, killar och planering ingen bra kombination?!

Åter till bakbordet!

Kräksjukan

Kräket härjar i umgängeskretsen men so far so good för min del *peppar peppar*. För att testa mitt immunförsvar ytterligare så ska jag till Linda i eftermiddag/kväll och få mitt hår friserat :). Lite handsprit och sen ska det nog gå bra :).Nånting sånt hade jag tänkt mig :D.

Planerna för veckan har blivit smått ändrade pga magsjukan och övriga händelser men det blir prima iaf :). Onsdag/dag - stan, onsdag/kväll - hang around kanske(?), torsdag/dag - lunch med Malinski, torsdag/kväll - middag och biljard på allstar (någon som är sugen?).

Det har skett en förändring hos mig, jag kan numera kalla mig själv för bokmal! Shit, den dagen trodde jag aldrig skulle komma haha. Men jag har som missat en hel genre "deckare"!! Tidigare har jag bara läst verklighetsbaserade böcker som handlat om någons missöde. Visserligen handlar böckerna fortfarande om missöden men ändå :P.

Helgen kommer innebära vinförtäring! Vi har bara kommit så långt i vår planering men det löser sig ;).

Hejpa!

Helg?!

Hmmm... Fredag idag, det känns som vilken dag som helst. Men det blir väl så när man inte har något inplanerat, blir lite väl dagvill.

Det har blivit mkt fikande på sistone men jag klagar definitivt inte :)! Det är som roligt att surra, uppdatera lite och studera människor :). Idag så var Fanny mitt fiksällskap och igår så var jag med Malin :).

Jag måste ju skryta lite om mina senaste inköp :D. För 280kr har jag fått 2 par jeans, 1 par trosor, ett hårband, en foundation och ett skärp, inte pjåkigt alls :). Men det jag mest av allt behöver just nu är en klippning!! När luggen täcker ögonen så är det verkligen dags, så det måste styras upp :).


Make me wanna dieGRYMT BRA!!

Min personlighet

Populär och känslig, med en enastående social kompetens. Utåtriktad och empatisk. Uppriktig och ärlig i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensam. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Detta var tydligen jag utifrån ett test gjort på denna sida. Jag tycker att det stämmer delvis men så är de väl med de flesta testresultaterna :).

Lugn Lördag

- Bus med William
- Lagat middag till familjen
- Bastat
- Läst en bok
- Spelat kort

Ja det var nog min lördag det där och nu ska jag väl glo tv tills jag somnar.
På återseende!

Fredag

Hela långa dagen har spenderats med en busig liten Wille, eller ja en massa mer människor också men dom är inte lika viktiga ;P. Han är så goo och glad, en riktig charmknutte :).

Efter en hel dags lekande med honom så drog jag mig iaf vidare mot Andreas där även Fanny och Sally tillbringade tiden för att busa vidare haha.

/H

Show me love!Heartbreaks and promises
I've had more than my share
I'm tired of giving my love
And getting nowhere, nowhere

What I need is somebody
Who really cares
I really need a lover
I lover that wants to be there

It's been so long since
I touched a wanting hand
I can't put my love on the line
That I hope you'll understand

So baby if you want me
You've got to show me love
Words are so easy to say, oh ahh
You've got to show me love

I'm tired of getting caught up
In those one night affairs
What I really need is somebody
Who will always be there

Don't you promise me the world
All that I've already heard
This time around for me baby
Actions speak louder than words

If you're looking for devotion
Talk to me
Come with your heart in your hands
Because my love is guaranteed

So baby if you want me
You've got to show me love
Words are so easy to say, oh ahh
You've got to show me love

One drop in the ocean


Vila i frid min vän!

16.15 idag så fick Ronja en spruta på vårdcentralen och somnade in... Vintern -98 föddes hon och sedan dess har hon varit en del av familjen. Hon var alltid så glad när jag kom hem :)! Men eftersom att farmor och farfar inte kunde ha henne på dagarna när alla jobbade så gick det inte längre. Ska man ha en hund så ska man ha tid för den också, ge den det som den behöver. Och det fick inte hon. Plus att hon undvek William väldigt mycket och det kan vara rätt illavarslande. Detta var det bästa för hennes skull men jag kommer sakna henne otroligt mycket i alla fall!


En vanlig uppdatering

Dagen började jätte bra med saker inplanerade och jag tog mig iväg för "uppvisningen" men jag är väldigt osäker angående det där jobbet. Fick som inga svar på nånting, så det är väl bara att invänta svar antar jag.

Efter detta så drog jag iväg med kärran mot Rutvik och surrade och drack kaffe med Marie i några timmar :). Grymt trevligt måste jag säga! Mindre roligt att det går så långt mellan gångerna bara men samtidigt så blir det ju bara roligare att uppdatera :).

Efter kalla rautas begav jag mig till kalla ams och skrev in mig som arbetssökande igen, lika bra att få det gjort!

Älsklingsungen!
Holiday!I you ain't doing nothing let's fly away, drive away, take a holiday..
We can go to the club or hide away, we can do what you want to baby..

Nyttigt med blogg

Eller snarare att få skriva av sig allting som snurrar i huvudet! Många gånger har jag skrivit lååånga inlägg som jag aldrig publicerat eller sparat som utkast. Bara få ur sig allting, sätta ord på hur man tänker och sen behöver man inte fundera lika mycket.


Galet trevligt!

Igår så blev det vinpimplande med en massa härliga damer hos Fanny. Det var sjukt roligt och vi fick till och med ut en "efterlysning" på minicab efter en snäll men tafsig morfar haha ;P. Jag tror alla blev rätt runda under fötterna och ungefär hälften drog ut på krogen. Det blev dock ingen utgång för min del och det var väldigt skönt faktiskt. Det är ju ändå alltid som roligast på förfesten :). Min promenad hemåt var dock ingen höjdare! Jag tog på mig full mundering och hela baletten och tur är väl det. Tredje gången som jag går vilse på vägen mellan Skurholmen-Lerbäcken haha. Eller vilse och vilse, jag tror att man kan gå en väg och sen visar det sig att kvarteret bara går runt och så var jag tillbaka där jag började. Men efter 40 svinkalla minuter så var jag äntligen hemma och stöp i säng på en gång :).

Nu så har jag tagit mig till Kyrkbyn och inväntar middag, jag valde dock en dålig dag för idag så står det palt på schemat. Nog kan ju palt vara gott men min kära mage tycker inte om det men det ska nog gå bra :). Kanske skulle basta efter maten, dra täcket över huvudet och avlida sen det lät som en bra plan :).

Imorgon så ska jag fara och "visa upp mig" på en möligtvis framtida arbetsplats. Hoppas verkligen att det går vägen! Det känns nästan som att hela min existens hänger på det där jobbet, men det gör det ju självklart inte.


Förväntingar & Kontroll

Jag har alltid ansett mig att vara rätt impulsiv av mig och gjort det jag velat när jag velat osv. Men nu har det slagit mig att så är det nog inte alls. Jag har ett relativt stort kontrollbehov, inte av själva bestämmandet eller liknande men jag vill ha kontroll på läget, veta vad som händer och när. Men känslan av att jag har kontroll hänger ihop med att jag bygger upp förväntningar på vad som komma skall och blir det inte som jag har tänkt så känns det inge vidare. Jag planerade både Bcn och Portugal noga och jag hade nog inte åkt om jag inte haft allting fixat innan. Den enda osäkerheten jag hade ang Bcn var att jag åkte helt själv och inte kände någon där nere men det hängde knappast ihop med impulsivitet. Även de mest oplanerade händelserna i mitt liv har nog vid närmare eftertanke varit mer eller mindre planerade.

Jag anser även mig själv ha en ganska hög ambitionsnivå och det känns tufft när tanken slår mig att just nu strävar jag inte efter nånting? Fast självklart så gör jag ju det, mina studier kommer ju bland annat att återupptas. Men jag vill mer en gärna jobba nu, känna att jag åstadkommer och bidrar med någonting. Tänk att vissa med glädje lever på och utnyttjar systemet?! För min egen del så skulle tanken inte ens slå mig, leva på andras pengar - nej tack!

År 2009 har givit mig många självinsikter och dessa värderar jag högt. Om de så är bra eller dåliga insikter så lär jag mig av dem och hur jag kan utvecklas till det bättre. Allt ont för någonting gott med sig, efter regn kommer solsken osv....


Not much


Det tål att ältas

Underbara fantastiska Barcelona, vad hade inte den staden? Det fanns ALLTID någonting att göra! En picnic i park montjuic, en kaffe på starbucks, lata sig i solen på stranden, strosa runt på stan och bara kolla på allt folk, en kanna sangria på någon mysig uteservering, en helkväll framför magiska fontänen, en (gratis) bar runda... Listan kan göras lång! Skillnaden från denna underbara stad mot Luleå är nog först och främst vädret och folket. Jag kan inte direkt säga att jag är speciellt sugen på att fara och sätta mig på en bänk utanför smedjan och glo på folk. Luleå/Sverige har sin charm men jag måste säga att utlandet överhuvudtaget tilltalar mig mer.Idag känns det som att de flesta är på jobbet eller sjuka så för min del blir det att dra täcket över huvudet och ha Walander-maraton :). Nästa helg blir det iaf Skeå, can't wait!

RSS 2.0