Wonderful!

Nyligen hemkommen från stugan och det har varit bättre än underbart :). Det var mkt mygg, knott, bromsar och getingar men det får man väl ta ute i buschen haha :P.

Vi har spenderat mycket tid ute på sjön med spöet i hand men fisken fick jag stå för, min första borre för i år;


På metspö och majs t.om. ;).

Det var så lugnt och mysigt på vattnet att jag var tvungen att fota lite:

Det är något speciellt med spegelblankt vatten och solnedgången ;)

Fast i början fick vi samsas lite med myggen, så mygghattarna fick vara på;


För att sammanfatta dom senaste dagarna i Njallejaur: fiske, fanta rosé, bastu med hemmagjord lövruska, mys å film och självklart gooood och myyycket mat :D. Hade lugnt kunnat stanna 1-2dagar till men jobbet kallade för Fredrik.


Här kommer lite bilder från förr som jag utlovat men som uteblivit:


Söt-Wille på Hägnan :)


Midsommar:








Jag var inte så flitig med kameran ;P

Söndag kanske?!

Man blir lätt lite dagvill så här i "semester tider" :P.

Midsommar spenderades hemma i Kyrkbyn i goda vänners lag :). Jag fick slava i köket hela dagen men efter att ha smakat på slutresultatet så var det fullkomligt värt det ;). Vi hade även gjort lite olika drickförslag såsom spritfylld vattenmelon och hemmagjorda lakritsshots (nä inte hembränt, vi använde faktiskt godiset turkisk peppar). Hälften av våra matgäster var tyvärr tvungna att fara vidare för diverse jobb men jag, Fredrik, Peter, Pekka och Johanna stannade för att föra festen vidare :). Vi spelade kubb, såg fotbollen och åt tårta, riktigt trevligt!

Eftersom att det inte vart så hårt på själva midsommar så var vi båda två i rätt bra skick igår faktiskt :). Men det var ju inte direkt något höjdarväder så vi chillade mest framför tv'n :).

Imorgon förmiddag hade vi tänkt åka till stugan för att slåss med myggen och förhoppningsvis dra upp någon borre eller liknande :). Man kan ju alltid basta, grilla och mysa om inte annat :).

Over and out!

Regn = Svensk sommar?!

Gud vad det regnet vräkte ner igår! Det var som att himlen öppnade sig, speciellt där kring 01-04 när jag var på fyllechaffis uppdrag, torkarna fick gå på max!

Såg Up in the air igår och tyckte att den var riktigt bra! Men om jag sett den på bio så hade jag nog tyckt att den var lite väl utdragen. Men den dög helt klart som tidsfördriv för en kväll :).

Tycker att jag börjar se ut som en slashas nu så det börjar defenitivt bli dags för en färgning och klippning så att jag blir sommarfin till midsommar ;). Jag har precis suttit och skannat internet efter recept men utan resultat! Eller jag har hittat ett recept på rabarber sangria som jag hade tänkt göra, mumma! Det kan ju dock vara bra med någon form av mat också :P. Är lite sugen på att göra en silltårta men det förutsätter ju att alla äter sill :). Efterrätten blir traditionsenlig - jordgubbs parfait ;)!

Sen så är ju inte midsommarplanerna helt utstuderade än, jag vet bara att jag vill vara ute så jag hoppas på bra väder :).

Onsdag var det prat om utgång på färjan vilket hade varit väldans kul! Men mitt konto ekar tomt så vi får se om det går att lösa på någe vis :).


I keep dancing on my own

Stället där jag släpper alla hämmningar, fokuserar på sekunden och lever ut till fullo är faktiskt på dansgolvet. Jag skiter i allt, det är bara precis då som räknas, fullständig lycka :D



Som kanske syns på denna bild så är vi verkligen in the moment ;P

Tillfällig lycka betyder inte ett smack, det handlar om att vara lycklig heeela tiden :). Och det mina vänner är jag verkligen med Fredrik. Ojojoj vad jag älskar den karln! Jag saknar han jätte mkt men vi har ju faktiskt hela livet på oss så nu får han passa på att leva loppan :).



En ny resa måste dock inplaneras!! Jag har lite Luleå panik för tillfället, vill bort bort bort :). Men allt har sin tid, just nu handlar med mestadels om att gilla läget. Det blir ju faktiskt vad man gör det till :).

Nu tänkte jag, Micke, Emma, Wille och Fanny dra till Hägnan för en liten picnic i det gröna :D. Pics kommer senare!


Lovin Damien Rice!



Förlossningsdepression

Nää kanske inte riktigt men nästan. Vissa symptom överensstämmer iaf, som t.ex. "vad gör jag nu då?". Vidare så kanske jag inte ser mig själv som direkt deprimerad heller, snarare less(?), kommer inte på något passande ord. Det hade känts bättre om jag fick jobba men det är as lite folk på hotellet i och med midsommar. Jag ska dock jobba nu på lördag och självaste midsommarafton.

Fan jag vaknade till vid tio och öppnade fönstret och det var klarblå himmel, en timma senare och det var fullt med moln, wtf! Nåja hade ju ändå tänkt ta itu med mitt valnötsbröd nu som har fått jäsa i ett dygn, måtte det bli bra nu!

Nu när det är sommar så medföljer även många traditioner! Som mitt och Malins bilbingospelande ;P. Försöker få henne att vi ska prova våran lycka på travet i boden också :). Min kusin vann ju fan 50'000 på ren chansning :D



En sån period

Man kan kalla mig en periodare efter humör. Ibland är jag superglad och livet leker medan jag ibland tycker att det är jobbigt med människor, och mitt huvud spelar mig ett spratt. Perioden nu är en av de sämre gångerna. Bröt ihop fullständigt efter att ha kommit hem från Sthlm och kunde inte koncentrera mig på någonting, jag bara....grät. Jag trodde först att det bara var av ren utmattning men det sitter fortfarande kvar. Vaknade imorse av att jag grät floder och jag är inte direkt ledsen över nånting?! Men jag kan dra kopplingar och det är bara att härda ut och inte isolera sig.

Stockholmsresan var U.N.D.E.R.B.A.R och jag njööt av varje sekund, även om jag var trött och sliten ;). Man kan säga att vi dansade bort helgen hehe ;P. Bilder finns på fejjan :).

Hinner inte riktigt uppdatera mig, tänkte dra till coop och handla inför kvällens middag :)

Hej då Luleå!

Om nån timme så drar vi :D. Det blev ändrade planer så jag Madde och Fredrik tar egen bil istället, det blev smidigare så :). Pappsen var så snäll som lät oss låna hans bil! :)

Planen är då alltså att vi ska gå och se Avicii imorgon kväll, äta gott, dricka gott, shoppa lite kanske (?) och njuta av schtoorschtaan :P.

Synes efter helgen :)

Lev idag!

Träffade en kvinna på tåget ner till Falköping som nyss gått i pension och blivit diagnostiserad med cancer. Den följande diskussionen satte sina spår hos mig. Vi har väl alla varit med om att man har varit frisk och så fort semestern eller ledigheten kommer så blir man sjuk. Man har skjutit fram sjukdomen för att man inte har tid att bli sjuk. Tänk så blir det så!! Att man tänker att när jag går i pension då ska jag resa, leva livet osv och så blir man sjuk!! Därför ska jag börja leva liiite mer i nuet och inte tänka så mycket på framtiden för who knows, i might be dead tomoroow.

Falköpingsresan var jätte rolig och jag fick ta del av Louise (kusinens) student och bal :). Tänk vilka glada tider, den som ändå fick göra om studenten :). Det var ju dock inte lika roligt när man vaknade upp och insåg att man numer var arbetslös :P. Nåväl, vi åt och drack gott och lite shopping hann vi självklart med :D

Kom hem i tisdags och imorgon eftermiddag bär det av med destination Stockholm :D. Det blir jag, älsklingen, Madde, Fanny och Pippi som ska tränga in oss i en bil och ratta ner. Väl nere så joinar även Peter upp oss :). Vi tänkte leva flott på hotell, njuta av sthlm, se Aviciis spelning och bara hare gött :). På söndag så återvänder jag till Luleå, dock utan älsklingen för han åker vidare för att glassa på Ibiza :).

Nu ska jag gå igenom packningen och glotta tv.
Hejpa!

RSS 2.0