Farbror doktorn

Imorgon tänkte jag ringa doktorn och fråga om sluta-röka råd. Jag har läst Äntligen icke-rökare två ggr och provat med plåster, tuggummi, inbilla mig om graviditet, trappa ner eller bara sluta tvärt. Men mitt huvud tar till slut över och jag finner mig själv med en cigg i mungipan och mitt inbillade lugn faller över mig för varje bloss jag tar. Gaah, nää nu är det slut på den här skiten.

Utan en tanke...

Efter jobbet idag så mötte jag upp Emma, William och Mamma på stan :). Vi gick och fikade och kikade i lite affärer och jag fick till slut med mig en bok hem från akademibokhandeln som heter samma sak som rubriken Utan en tanke av Lotta Thell. Den handlar om en ung tjej med ett heroin missbruk som hamnar på Hasselakollektivet. Jag har bara kommit 25 sidor än så länge men den verkar väldigt lovande. En typisk mig-bok enligt mamma, bara elände.

Imorgon bär det av mot Skellefteå. Hujeda mig! Ser inte framemot det för 5 öre kan jag lova. Men det måste ju bli gjort nån gång.

Igår så "slutade" jag röka, höll mig i 16 timmar (varav jag sov åtta). Jag kunde inte tänka klart, kände mig irriterad och hade koncentrationssvårigheter. Jag fattar inte!! Varför har det gått så lätt för alla andra men inte för mig?! Jag VILL verkligen sluta och jag känner mig bara äcklig och i vägen när jag drar i mig cancerpinnarna. Någon som har nått bra tips?


Behövde verkligen det här!

Avbrottet för skolan känns verkligen bra, det var helt klart rätt beslut att ta! Jag kan inte beskriva hur skönt det är att komma hem efter en dag på jobbet och bara "vara". Att slippa ha diverse uppgifter att göra, böcker och artiklar och läsa. Jag kommer ju självklart att göra det sen men det här avbrottet var sjukt välbehövt! Nu gäller det bara att tanka energi.

I helgen så spelade Wälli på Kafelino så jag var där och joinade honom. Tyvärr var det inte så mycket folk men det blir säkert bättre nästa gång, det är inget snack om saken! Det lööööser sig, fan vad jag lever efter det mottot alltså :P.

Annars så har helgen bara inneburit jobb vilket jag tycker är helt okej! Vill ju bara jobba, jobba, jobba!

På torsdag så går skåpbilen mot Skeå igen för att tömma det sista och städa ur rummet. Det ska bli skönt att få det gjort men det är med en bitterljuv känsla jag lämnas Skellefteå. Eller inte Skellefteå i sig men alla i klassen och korridoren men jag vet ju att det inte är sista gången vi ses :).

Imorgon har jag "tagit" ledigt eftersom att jag har jobbat hela helgen, så då tänkte jag bege mig till K-byn och busa med underbarnet William och äta middag och sånt :).

Nu ska jag fortsätta myyyyysa!



Man är inte fri förrän man är skuldfri!

Fick ett hårt knytnävslag i magen idag, suck! Detta pga av att man får lön en månad efter för det man har jobbat vilket lett till att jag har fått lön för en lördag - that's it. Så med en sammanlagd inkomst på 5'000kr och räkningar på 10'500kr känner jag hur humöret sviktar. MEN det är bara att bita i det sura äpplet och försöka fixa det så gott det går.

Nu ska jag skjutsa Wälli till hans förfest och sen kommer Jp hit och så ska vi förtära en flaska vin och chilla på Kafelino.

Hejpa!

Rosor & Liljor

Jahapp... Nu har hösten börjat visa sig i mitt humör! Jag känner själv hur jag tänder till på småsaker och känner mig allmänt nere och "degig". Nog för att jag vet att det går i perioder och att det oftast blir så här när mörkret börjar falla men det är ändå väldigt irriterande. Min sötis har nog märkt av mina humörsvängningar och kom hem med blommor till mig och då sken jag självklart upp som en sol igen ;D.

Idag så har jag haft en väldigt skön dag! Jobbade bara 3 timmar så efter det snodde jag pappas bil och drog till Kyrkbyn för att hälsa på Willam och Emma som är på besök :). Jag trodde att han skulle börja grina vid första anblicken men icket! Jag fick då både hålla och busa med sötnöten :D! Efter det så drog jag till näset och uppdaterade mig hos familjen Karlsson/Tjernqvist och drack kaffe, väldans trevligt!

Imorgon så är jag L.E.D.I.G, fyy så skönt! Då tänkte jag möta upp Theza i stan och sen tänkte vi luncha på stan, Mary skulle också hänga med vad jag vet :).

På kvällen så ska jag förtära några glas vin med Jp och sen tänkte vi dra på Kafelino och kolla in Miscellaneous Masterpieces (Ja det är jag som har kommit på namnet ;)).



Nykterist, javisst!

Nu är jag så less på allt som handlar om alkohol och fest! Hojja! Men det kommer säkerligen bli att jag besöker flaskan på halloween igen. Men då blir det bara att avnjuta ett eller annat vinglas, sen får det faktiskt räcka :). Det går ju så mkt pengar när man ska festa också. Näe, är less på det livet för tillfället.

Nu är jag numera sambo och lever livet i tvåsamhet på Lerbäcken och trivs väldigt bra :). Jag saknar dock min BIL! Malin bor ju rätt nära men alla andra då? För att ta mig till Rutvik måste jag först in till stan och byta buss och sen gå 1km för att komma till Marie och John och sedan är det samma procedur när man ska hem igen - omständigt! Det är inge vidare billigt att åka buss heller, förra månaden la jag ner ca 1.000kr på bussresor. Men då var det ju många lule-skeå resor inräknat.

Idag har jag äntligen tagit fingrarna ur arslet och varit med Wälli och ätit sushi. Jag har nämligen aldrig smakat det förr och jag blev positivt förvånad :). Det var väldigt gott faktiskt men inte nått som jag kommer äta överdrivna mängder av :).

Imorgon så börjar arbetsveckan, eller imorgon är den enda dagen som jag har schemalagd men det brukar öka på :). På kvällen så är vi bjudna på "introduceringsmiddag" hos mina föräldrar, dom har nämligen aldrig träffat Fredrik eller vice versa men det kommer gå så bra så :). Inte ett dugg nervös faktiskt :)!

Nämen om man skulle baka nånting kanske? Chokladfrysmuffins? Malins goda bullar? Hmmm, det återstår att se :)!

Mayhem!

Flyttkartonger, kläder, papper, skrot, påsar och skit överallt!! Vet inte hur många ggr jag har varit nära på att snubbla över kartongerna, tar ju mig knappt in på toan.. Det är nämligen idag som jag verkligen tagit itu med packningen och det tar visst lite mer tid än jag hade planerat men jag måste ju hur som helst åka tillbaka sen så det får gå iaf.

Klippningen blev jag s.u.p.e.r nöjd med, hon fick verkligen till det som jag ville ha det :-D. Fast sen är ju frågan om det kommer se lika fint ut imorgon när jag ska fixa det själv :-P. Jag har tydligen väldigt bångstyrigt hår i nacken och hur lätt är det att vara noga med plattningen där (speciellt när man har en plattång från 1800-frysifast)?

Eftersom att packningen går med så pass små framsteg så lär jag nog vara vaken halva natten men imorgon så bär det av mot hem ljuva hem ;-D! Då ska det knallas på stan, festa sig lite och bara njuta :). Fast sen på lördag kväll så bär det av tillbaka mot Skeå en snabbis. Wälli ska spela på Balzac så då åker jag och Camilla med och hänger i korridoren så då hinner jag ju packa det sista (stor chans att jag kommer orka med det bakis och jävlig?).

Här blir inga lådor packade!

Hejpa hej!

Community Outcast

Hooh vad det är grejer att fixa med här och ingenting blir gjort haha. Jag har då rensat ur garderoben och ska snart fara till myrorna och dumpa 3 fulla sopsäckar med kläder och 7 par skor. Men vet ni vad?! Det är fasiken fortfarande förhållandevis fullt i garderoben. Nåja, efter att ha lagt undan sommarkläderna är det inte sååå mkt kvar :). Delade även ut lite kläder till vännerna i korridoren så nu har dom nått att minnas mig med ;). Det känns väldigt sorgligt att lämna dom men jag tror verkligen att vi kommer att hålla kontakten iaf :)!

Dom två sista dagarna på jobbet har jag knallat runt som en zombie och inte lyft ett finger i onödan haha och imorgon är sista dagen, sköönt. Städar mkt hellre hotell rum än att plocka upp varor.

Nu tänkte jag hoppa i säng och sova en timma innan jag ska iväg till Karma för att fixa frillan á la Beckham :). Nice, då kommer jag känna mig som mitt vanliga jag igen :P.



This is for everyone everywhere in a state of depression because I know you can all relate, outcast to society:

I represent for the homeless,
Let down by a nation,
More interested in war in this nation,
When children are sleeping at railway stations.
No home or money,
They wish they could call their mummy to put a hot meal in their tummy,
So at night when the temperature drops,
I'm asking you to remember what you got,
These kids go home to a cardboard box,
They're the soul survivors,
Warming their hands with a flick and a flame in their lighters,
All their life they've been frightened.
On the streets with their head down,
Knowing deep inside that they've really been let down,
By a country that's crippled,
And I thought mankind was supposed to be simple.

I represent for the people,
Let down by a nation,
And left in the streets where it's evil,
Little kids surrounded by knives and heroin needles.
Yea I represent for the people,
Let down by a nation,
And left on the streets where it's evil,
Community outcast, cold, tired and feeble.

I represent single Mums,
All alone on their own trying to put food in the mouths of her two sons,
And the fathers gone, there's no cash flow, lack of income,
But that's just the way it is,
She counts fifteen needles pushing her pram on the way to the lift,
And this is where Blair said it's safe to live and raise kids.
She finds her way out of the block,
With two kids in a pram and a rip and a stain in her top,
She goes to sign on just to maintain the little she's got,
For her kids sake,
But they'll never seen a decent life,
But they can dream and they'll sleep tonight,
They've been hung out and left to dry,
The kids are in bed, Mums left to cry.

I represent for the old folk, that live alone,
No family or kids at home,
And all he wants is someone to speak to but nobody rings the phone.
Sits at home in the dark, no electric,
Since his wife passed, he can't accept it,
He feels isolated, neglected,
And now his council flats infested,
So he goes to the shop for his papers,
With a stick and he falls in the mud,
The people around him all pulled him up,
But to him that's just a reminder,
He's old and he's weak with no one to love.
He sees clouds up above,
Another bad day in the diary,
An old man by the many,
Killed by society, strangled quietly.

I represent for the people,
Let down by a nation,
And left in the streets where it's evil,
Little kids surrounded by knives and heroin needles.
Yea I represent for the people,
Let down by a nation,
And left on the streets where it's evil,
Community outcast, cold, tired and feeble.

Lördag var det ja!

Hängde inte riktigt med när jag kollade busstiderna igrkväll så det slutade med att Wälli fick skjutsa mig till jobbet :P. Man kan ju inte alltid ligga på topp, trodde ju att det var fredag imorse :P.

Men fredag var det igår vilket innebar en Piteå resa med Mustasch som destination :). Spelningen var great och dom gjorde ett grymt bra gig! "Nu ska vi köra den här låten tungt och långsamt som ett schysst knull i midnattssolen" haha. Nä men verkligt bra var dom! Både dom gamla och nya låtarna.



Idag så har jag jobbat, likaså igår och imorgon. Det blir bra med cash! Trivs väldigt bra på hotellet, det har jag alltid gjort även om det har varit lite struligt till och från. Det kanske inte är ett jobb som jag skulle vilja ha hela livet men det duger väldigt bra nu för att driva in lite pengar till resekassan :-D! Efter jobbet så tog jag en fika med Jp på Roasters och pratade strunt, det var riktigt trevligt. Surrade om allt som händer just nu, framtidsplaner, kärlekslivet och träning t.om. Det får göras om :)

Till helgen så kommer förhoppningsvis Camilla hit och gör Luleå osäkert med mig, det skulle vara grymt kul :). Men vi får la se hur det blir :). Själv så åker jag till Skeå imoron och ska vara veckan ut, ska dels jobba sista veckan på coop och även packa ner mitt rum i lådor. Skönt sen när rummet är länsat, just nu känns det väldigt tungt att ta itu med det där. Men hur mkt grejer kan få plats i ett rum?! Tänkte iaf rensa ut och slänga det mesta svammlet.

Nu ska jag fortsätta mysa och glo fotboll, ciao bella!

Adressändring

Yes, från och med den 11/10 blir jag Lulebo igen och inte bara det Lerbäcksbo också ;D. Jag har en grymt bra känsla om det här och det känns verkligen superbra :)! Så nu har jag lite packning att stå i innan flyttlasset går :P. Funderar på att lägga ut mina soffor på blocket, eller är det dumt? För senare vill jag ha en stor divan-tyg-soffa och mina står ju bara och tar plats? Har som ingen användning för dem.

Mina homies tycker att jag har varit så osynlig här på sistone och bara kommit hem och vänt så ikväll tänkte vi köra en helkväll med lövbiff, klyftpotatis, malins berömda pepparsås och desperata, kan det bli bättre?! Så när flickorna kommer hem från stallet så får dom middagen serverad :). Jag är allt bra huslig ibland :). Måste ju leva upp till mitt smeknamn som jag har skaffat mig här, "bull-mamman" haha :P.

Imorgon ska jag jobba 3 timmar och sedan bär det av mot Luleå igen :-D! Wonderful...

Så underbart!

Jag har haft en helt fantastisk helg i Gällivare! Måste ju få skryta lite :P. Vi har varit på O'learys och ätit gott, druckit bira och glott på hockeyn, dragit en repa på stan, skakat rumpa på Q-Club (det var jag som fick stå för skakandet haha), myst på hotellet och bara varit :). Helt perfekt med andra ord!

Även fast jag var själv när Wälli jobbade så hade jag jävligt skoj iaf, stod och poppade på ändå :). Swing-fly kom förbi och gillade musiken och Tarzan kom även förbi och presenterade sig haha :P.


Nä vi kom...

När vi åkte...

Att döda ett barn

Att så mycket kan hända på en minut... Att så många olika känslor kan drabba olika personer på grund av samma händelse... Ta vara på varje minut!



Visst har vi läst den här berättelsen i skolan vid någon tidpunkt?

Ett jäkla ös!

Iaf därnere haha. Wälli har gått ner för att spela för ett tag sen och jag sitter och nöter dator för tillfället. Han ville att jag skulle komma ner en sväng sen men jag vet inte om jag vågar(?). Ofta man går på en nattklubb som man aldrig har varit på själv? Nog för att han är där men bara själva grejen att gå dit :P.

Jag har dock börjat utmana mig själv mer och mer på sistone och det känns riktigt skönt. Så fort jag tänker "nej" så tänker jag istället "varför inte, vad har jag att förlora?" och det fungerar riktigt bra! Om jag har problem med någonting så är det ju jag själv som har skapat det problemet och byggt upp det till en jobbig situation osv, så då säger det sig självt att jag kan vänja bort det också :).

Nu ska jag fortsätta dricka bira, glo tv och käka snarra :).

Gällivare

I eftermiddag så bär det av mot Gällivare, kul att komma bort! Wälli ska spela på Q-Club så då tänkte jag haka på :).

Annars då? Jobbade igår på Quality och städade 3.11 rum i timmen haha. Ska ligga på 3.7 men är ju lite orutinerad än så länge :P. Chefen sa då iaf att jag får jobba så mycket jag vill när jag kommer till Luleå vilket känns väldigt skönt. Ska fan jobba 7 dagar i veckan så länge jag får. Nu ska jag bara jobba, jobba, jobba!! Och sen resa givetvis!

Jag/vi har kollat på weekend resor över nyår så vi får se vart det bär av, nånstans iaf! Mamma och pappa hr precis bokat en resa till Budapest, 4-7 december. Fan va nice, hade gärna farit dit! Jag hade väldigt gärna velat fara till Dubai också men då vill jag vara längre än en weekend och så måste jag spara penkinen. Bara flyget dit skulle gå på 7.000kr så det tar ett tag att spara till :). Jobba som ett psyk och sen resa, det låter väl som en riktigt bra plan?

Måste börja packa ner alla mina saker i Skeå också, suck! Men förhoppningsvis har jag kvar rummet så att vi kan sova där på Halloween men annars så löser det sig :).

Ciao!

RSS 2.0