Ibiza Journey 2010

Ibiza var magnifikt! Det var inte alls i närheten av bilden som jag hade i huvudet över hur jag trodde det skulle vara. Min bild bestod av minnena från programmet Ibiza Ocensurerat. För er som minns hur alkoholen flödade, stökiga människor som skrek och härjade, hade sex till höger och vänster och så vidare... Så var de dock inte!

Folket var glada och trevliga, fyllan låg på en behaglig nivå och alla var där för att njuta av musiken :). Klubbarna var packade men inte så att man var tvungen att trängas eller vänta i baren. Bara ren skär fullständig lycka :D!

Förutom klubb nätterna på Pacha, Privilege och Space så har vi njutit av god mat och gott vin :). Njutit till fullo av värmen och även spenderat lite pengar på shopping :).

Det fanns två minus totalt med hela resan och det var för lite tid, hade gärna stannat längre. Bara en dag till hade gjort så mkt! Det andra är att Fredriks kamera kom bort på Space, vet inte om den blev snodd eller vad som händer, borta var den då. Själva kameran spelar ju ingen roll, det går ju att ersätta men alla bilder vi hade tagit, alla minnen! Fotade så gott det gick med mobilen men det blev ju inga höjdar bilder direkt. Får tänka att man alltid kommer ha kvar bilderna i huvudet!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0