Bland det värsta i mitt liv!

Idag hade jag mitt besök på Sunderby sjukhus och det går inte att beskriva i ord hur obehagligt det var och hur ont det gjorde. Tatuerar mig mycket hellre än den där typen av smärta, hojja! Men nu är det iaf gjort och dom hittade ingenting som var fel. Vet dock inte om det är bra eller dåligt?! För nu finns det liksom ingenting att göra åt. Fick dock en remiss till, till röntgen av njurarna så vi får se hur det går, förhoppningsvis gör inte det lika ont iaf :).

Även fast dagen började så pass smärtsamt så har den ändå slutat bra :). Fått lite rätsida på saker och ting och med lite slit så kommer det att gå vägen :).

Känner ett sjukligt behov av att få komma bort och det ska jag ju som tur är få göra :D. Jag och älsklingen åker upp lördag-tisdag vilket ska bli väldigt skönt! Det är så underbart att gå ut på morgonen och det är total tystnad bortsett från fågelkvittret :).

På fredag blir jag dock kvar i Luleå så jag tänkte komma och våldgästa i Rutvik om det går för sig :) (?). Det blir lugna puckar utan alkohol för min del men det hade varit kul att socialisera :).

Vet inte om jag har nämnt det tidigare men jag och mamma har bokat en resa till Falköping :). Så den 2-7 juni bär det av mot moster och kusinerna :). Det var jätte länge sen jag var ner så det ska bli riktigt kul :D.

Nu ska jag känna lugnet sprida sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0